Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Ford Focus - nije zavrsen rad :(
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
nit ce bit zavrsen,izgubio sam volju da radim,pa eto barem da postavim ovo dokle je doslo...

tako ko god da ima komentar "ne valja ovo" "fali ti sjena ovde" itd - Bite my shiny metal ass! Wink

svidila mi se ovakva boja pa sam snimio i tu sliku onako bezze...
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.

ovo je krenulo ka finalnom radu,ali...
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
Odlično si započeo Icon_smile Pošalješ .psd ? Icon_wink
predobro izgleda, da nisi rekao da nije zavrsen nebi ni znao...
zasad super drug !
znam da si ga radio dugo ima mjesec ako ne i više super izgleda svaka čast
Deyo Wrote:Odlično si započeo Icon_smile Pošalješ .psd ? Icon_wink

skoro sve je "slijepljeno" u psd...imaju layeri samo od ovoga crnila preko haube i karambolke prednje...ako ces zavrsit posaljem ti,samo moracu na neki drugi nacin,preko msn il mail,posto nije bas mal fajl...

i zaboravio sam,evo original,a i background koristen...

[Image: Ford-Focus_European_Version_2008_photo_06.jpg]

[Image: BMW-3-Series_2009_photo_02.jpg]
Trozic Wrote:znam da si ga radio dugo ima mjesec ako ne i više super izgleda svaka čast

ne poceo sam prije mjesec Wink pa pomalo sve,u 7 dana par detalja,pa sam juce to sklepo i izgubio volju :( a konto sam bice xtra kad zavrsim,steta sto necu nikad zavrsit :(
nevaljaju ti felge drug...sto nisi rekao da ti treba, ja bih ti dao
nije lose,ali da pisem greske nema logike posto je wip : )
emir_89 Wrote:nevaljaju ti felge drug...sto nisi rekao da ti treba, ja bih ti dao

felge i gume su bile glavna stvar koju je trebalo prepravljat Wink to mi je bilo mrsko pa nisam dalje najvise zbog toga ni nastavljo...

mogu ja iz GRID sebi skinut sta hocu od felgi i slicnih stvari,ne treba mi donor za to Wink
Reference URL's