Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Golf VI GTI
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Spy shoots.Kao sto vidite testiranja GTI inacice novog golfa
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
evo jos jedna Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
po slikama koje sam vidio,nista posebno..a slab motor,215KS ja mislim
ne znam detalje
ih jesu ga zamaskirali.i sta,ovo je golf 6,e jebo te pa isti ko petica,hmm...
erol_brcak Wrote:ih jesu ga zamaskirali.i sta,ovo je golf 6,e jebo te pa isti ko petica,hmm...

samo zatezu linije,nista novo
svidjaju mi se dva auspuha, mocno..
a i felge, vidim vracaju na stari look
ma nece ove felge garant biti,ne znam da se ikada dogodilo da su felge sa tetsiranja kasnije zazivile i u konacnoj izvedbi.sumnjam!
pa šta, i 215ks je dosta za početak, šta ima veze što opel i neki drugi imaju snažne aute ovog tipa kad u zavoju samo nastave ravno hehehe, top gearu vjerujem, a oni kažu da se samo golf i civic type r mogu nosit s tolkom snagom na prednji pogon
corrado Wrote:pa šta, i 215ks je dosta za početak, šta ima veze što opel i neki drugi imaju snažne aute ovog tipa kad u zavoju samo nastave ravno hehehe, top gearu vjerujem, a oni kažu da se samo golf i civic type r mogu nosit s tolkom snagom na prednji pogon

nisam bas siguran u taj podatak,al kad pogledas japance koliko izvlace iz motora iste zapremine....
ehm..po cemu si ti zakljucio da je GTI :/
knoxville Wrote:ehm..po cemu si ti zakljucio da je GTI :/

jedino mozda po dvije rore nazad,mrezi naprijed i po crvenim kocionim klijestima...to bi moglo licit na GTI-ja
a ostalo se ne vidiIcon_biggrin
zato sto je skinuto s drugog foruma naravno a i tu se nalaze neke pametne cike koje su i slikale ovo pa rekle da je GTI.
Ako ne vjerujes nemoras ja sam samo nasao na netu i stavio ovde sad. ..

a BBS look nam je svima poznat i voio bi da mu se vrate
americke su table .... 2 auspuha ... sestak neki bezbeli ... pretpostavke
Davor_ Wrote:zato sto je skinuto s drugog foruma naravno a i tu se nalaze neke pametne cike koje su i slikale ovo pa rekle da je GTI.
Ako ne vjerujes nemoras ja sam samo nasao na netu i stavio ovde sad. ..

a BBS look nam je svima poznat i voio bi da mu se vrate

ma nisam ja nista rek'o moze biti bidne GTI Icon_biggrin al mi nekako cudno s 5 vrata testni GTI..

ajd ne zamjeri danas sam nest poludio Icon_razz
Pages: 1 2 3
Reference URL's