Evo mene opet... malo se igrao pa evo sta je ispalo... znam da sam dosadan sa svojim light tuning al eto hajd da vidim misljenje drugih :P
original:
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
ps:
ps +:
i pored ovako jeftinog tuninga opet se vidi dosta gresaka :(
felge mutne...lijevo svjetlo je glupo,ne vidi se far a kao svijetli...a na trecoj slici si oko sjedista lose odradio..podloga na trecoj slici nerealna,pretamna...nisam neki expert,al ti pokusavam ukazat na greske,da ih ne ponavljas...i ja sam stavljao neke svoje radove,neki su bili ok,neki lose prosli,al sad bar znam gdje sam grijesio
allroad Wrote:knoxville Wrote:i pored ovako jeftinog tuninga opet se vidi dosta gresaka :(
kao npr ? 
Zvjezde bas i nisu legle ali mi se svidja ideja...
svidja mi se i boja klisure, klanca, planine ili sta je vec to crveno na slici.....
auto je previse spusteno i tesko da se moze smotati u krivini, mozda u nekoj manjoj...
felne su jako lose uradjene ali vjerovatno iz razloga sto su skinute sa auta iz druge perspektive.....
prosirio si zadnju gumu ali i ne i prednju ( to govorim samo za ove s suvozaceve strane, one druge takodje nisi prosirio)....
Svjetla si jako lose uradio, ili se meni cini radi ekrana, ali kao da si upalio dvije lampe od ponija, a stop ko LED od paljaca....
fino si uradio uklanjanje kvaka, mada si malo zamrljao na prednjim vratima.....
koliko vidim da nisi nista vise radio..... (osim sto si skinuo antenu sto je dobro ispalo)...
Naravucenije..... ako se vec hvalis sa radom (da nema gesaka) onda postavi rad sa vise izmjena i prija svega sa dosta truda ulozenog u to.... ovako ko amater koji treba da navede da je radio nesto i potrudio se (sto se vidi), radiž je dobar i mogu da ti kazem da nastavis i ovo nemoj shvatiti kao podcjenjivanje ili omalovazavanje nego sam ti skrenuo paznju na sta da obratis paznju sljedeci put (probaj ovo auto uraditi ponovo i sam ces naci greske na ovom radu)....
Sretno u daljnjem radu.....
RBD
ima vremena naucice se jbg a malo vise vremena posveti a ne samo da bude gotovo
Remblender Wrote:allroad Wrote:knoxville Wrote:i pored ovako jeftinog tuninga opet se vidi dosta gresaka :(
kao npr ? 
Zvjezde bas i nisu legle ali mi se svidja ideja...
svidja mi se i boja klisure, klanca, planine ili sta je vec to crveno na slici.....
auto je previse spusteno i tesko da se moze smotati u krivini, mozda u nekoj manjoj...
felne su jako lose uradjene ali vjerovatno iz razloga sto su skinute sa auta iz druge perspektive.....
prosirio si zadnju gumu ali i ne i prednju ( to govorim samo za ove s suvozaceve strane, one druge takodje nisi prosirio)....
Svjetla si jako lose uradio, ili se meni cini radi ekrana, ali kao da si upalio dvije lampe od ponija, a stop ko LED od paljaca....
fino si uradio uklanjanje kvaka, mada si malo zamrljao na prednjim vratima.....
koliko vidim da nisi nista vise radio..... (osim sto si skinuo antenu sto je dobro ispalo)...
Naravucenije..... ako se vec hvalis sa radom (da nema gesaka) onda postavi rad sa vise izmjena i prija svega sa dosta truda ulozenog u to.... ovako ko amater koji treba da navede da je radio nesto i potrudio se (sto se vidi), radiž je dobar i mogu da ti kazem da nastavis i ovo nemoj shvatiti kao podcjenjivanje ili omalovazavanje nego sam ti skrenuo paznju na sta da obratis paznju sljedeci put (probaj ovo auto uraditi ponovo i sam ces naci greske na ovom radu)....
Sretno u daljnjem radu.....
RBD
hvala drug... evo radim ponovo drugu podlogu stavljam pa cu vidjeti kako ispadne... ato sto je previse spusten i jest fol kao da ima one zracne jastuke na taj fol sam mislio :P.... svjetla nisam htio da jace svjetle jer ovo mi je nekako vise kao pozicija... drugi put cu se vise potrudit

hvala na savjetima respect !
felge su ti dobre al ova svjetla nisi nesto uradio a ni sjedist al onako nije lose