Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: DOBOJ 17.08.2008  OKUPLJANJE
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
eto opet smo se skupili...mogu reci da nam je ovo preslo u jednu lijepu naviku...od sledece sedmice uvodimo neke promjene...pocevsi od samog mjesta na kome ce biti okupljanje...pa do nekih pravila koja ce morati ispostovati posjetioci ovog okupljanja(necu ovdje o pravilniku)... Nasli smo jednu mnogo prihvatljiviju lokaciju za nase skupljanje i na njemu cemo da se skupimo sledece nedelje...to je stara napustena kasarna u doboju...mnogi ne znaju gdje je to mjesto...pa nek pitaju...objasnit cemo...

Dakle, sledece okupljanje: NEDELJA 24.08.2008. KOD KASARNE

evo par slika sa vecerasnjeg okupljanja
i jos...
eh da...jedna grupna...
joooooj mazda , mazda
Svaka vam čast za ova okupljanja..i vozila i slike na nivou..morat ćemo mi iz Zenice jednom do vas potegnuti.. Wink
Vidim auspuh na RX-8 nije stock, a sta je ovo uradio s poklopcem za rezervoar, nije valjda naljepnica ? Bar mi tako izgleda na slici... Fino je vama bgm, svi se znate, druzite se, kud ces bolje...
Davore, znaš li nekoga da ima Garmin a hoće mape? Da zapucam za Doboj pa da se upoznamo Smile
Davor_ Wrote:joooooj mazda , mazda

ajde svrsi jos...
S84 Wrote:Svaka vam čast za ova okupljanja..i vozila i slike na nivou..morat ćemo mi iz Zenice jednom do vas potegnuti.. Wink

dobro nam dosli...ako izrazite zelju, samo se javite, neko ce vas negdje cekati...posto je novu lokaciju za okupljanje malo teze pronaci...
evo i mi smo ponikani vasim okupljanjem odlucili da zapocnemo nesto slicno!
u petak u 7 sati smo zakazili neko probno okupljanje.
ovom prilikom mogu pozvati sve koji budu u blizini da dodju,dakle,petak,23.8. u 19 sati na parkingu kod gimnazije,parking je ogroman,dovoljan za najmanje 100 autaIcon_razz
eto,pozelite nam srecu!
ja ocekujem barem 7,8 autica za pocetakSmile
sori sasa i davore na OT!Icon_mrgreen
SamiRX-8 Wrote:Vidim auspuh na RX-8 nije stock, a sta je ovo uradio s poklopcem za rezervoar, nije valjda naljepnica ? Bar mi tako izgleda na slici... Fino je vama bgm, svi se znate, druzite se, kud ces bolje...

aluminijski poklopac Wink original custom dio mazde
erol_brcak Wrote:evo i mi smo ponikani vasim okupljanjem odlucili da zapocnemo nesto slicno!
u petak u 7 sati smo zakazili neko probno okupljanje.
ovom prilikom mogu pozvati sve koji budu u blizini da dodju,dakle,petak,23.8. u 19 sati na parkingu kod gimnazije,parking je ogroman,dovoljan za najmanje 100 autaIcon_razz
eto,pozelite nam srecu!
ja ocekujem barem 7,8 autica za pocetakSmile
sori sasa i davore na OT!Icon_mrgreen

Ja danas bio u Brckom, nigdje te nema Icon_razz
RCat Wrote:
SamiRX-8 Wrote:Vidim auspuh na RX-8 nije stock, a sta je ovo uradio s poklopcem za rezervoar, nije valjda naljepnica ? Bar mi tako izgleda na slici... Fino je vama bgm, svi se znate, druzite se, kud ces bolje...

aluminijski poklopac Wink original custom dio mazde

Aha, bio sam se prepao... ko kad sam ispao iz fazona Icon_smile
@sami: steta,ja danas ko za inat (i juce) fasovao neku gripicu pa ne izlazim iz kuce.drugi put se najavi hebemuIcon_razz

p.s. gotivan ti potpisSmile
Dva auta mi se svidjaju ovaj stojadin i RX8. Golf je ocajan sa plastikama, a Audi 80 Smile prestrasno hehehehe
vala i ovaj prednji branik na stojadinu je ocaj,ali necemo sad o tome,a rx je skoro pa stock iako i dalje prelijep i najljepsi.
Pages: 1 2
Reference URL's