Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Opel Omega
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Evo ja prijatelju pravio omegu pa meni se svidilo kako izgleda reko da stavim... nista posebno sa izmjenama light tuning (moj style) inace nikad ne radim izmjenu karambolki i tako to Icon_lol ... al bit ce i toga
mozda... Icon_biggrin
ima sitnih gresaka ali ne da mi se da popravljam sitne greske nerviraju me ti pipkavi poslovi Icon_lol
sami ocjenite :P

original:
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.

ps:

ps 2:
tuning je bas light:icon_biggrin:ma omega je meni mocna sama od sebe...a et ti si je malo udesio...iskreno,moglo je i bolje...felge mi nekako ne stoje bas ok,iskrivljene su,a oni satovi na sajbi su lose odradjeni,ne znam kak si onak lose uradio...stoje naopako,pa hajd...
EDIT:i ovo sto si radio ispod nje,odsjaj,lose odradjeno,zoomiraj malo pa ces vidjet kak si lose iskruzio na mjestima gdje su gume
sve ok al mi točkovi čudni Icon_razz osim što djeluju preuske gume nekako nisu legli,al sve opet fino izgleda
edoze Wrote:tuning je bas light:icon_biggrin:ma omega je meni mocna sama od sebe...a et ti si je malo udesio...iskreno,moglo je i bolje...felge mi nekako ne stoje bas ok,iskrivljene su,a oni satovi na sajbi su lose odradjeni,ne znam kak si onak lose uradio...stoje naopako,pa hajd...
EDIT:i ovo sto si radio ispod nje,odsjaj,lose odradjeno,zoomiraj malo pa ces vidjet kak si lose iskruzio na mjestima gdje su gume

znam to ispod nje nisam se htio zamarat sitnicama mrsko mi bilo Icon_lol
a te satove sam ja namjerno okreno naopako haha Icon_biggrin ono kao izvratio ih...
Trozic Wrote:sve ok al mi točkovi čudni Icon_razz osim što djeluju preuske gume nekako nisu legli,al sve opet fino izgleda

jesu tockovi cudni al hajd... bice bolje :P Icon_lol
naravno da će biti bolje kako radiš tako vremenom bude sve bolje i bolje Wink
Reference URL's