Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: udes na pružnom prelazu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
evo nakon slupanog golfa koji je bio moj prvi ovakav rad napravio sam još jedan...Sad je razbijena Opel Corsa OPC,do saobraćajke je došlo na pružnom prelazu jer radnik koji kad naiđe voz  treba da ručno spusti rampu u to vrjeme je ošo na ćevape i jednu ljutu kod hašima Icon_mrgreen,corsa je u trenutku kad je naišo voz stajala djelimično na pruzi jer je njen vozač iskrivio felugu te se nije mogo kretati,dok se pokušavao bezusješno pokrenuti naišao je voz a on je istračo iz auta i s nevjericom gledo kako njegov auto se raspada u tri djela na slici se vidi prednji i zadnji dio dok je pod i ostatak djelova iza voza i malo vire u desnom ćošku Icon_lol
original
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.

rezultat svega Icon_eekIcon_mrgreen

1600x1200 znači velka slika Icon_biggrin
aj sto je razvali.... Icon_mrgreen
nije bas realno, izgleda rasjeceno.. ali ideja je dobra i takav chop raditi :D
pa voz je svu isiko mora biti rasječena Icon_mrgreen
joo.. al voz malo drugacije presjece.. egal fino je ipak voljela bi da sam i ja ikako tako vjesta u ps-u :S
bit ces vjesta, imas dobrog ucitelja..
hebiga, sve mi nekako vodeno ispalo. za u muduce. alu felge ces rjetko vidjeti kako se saviju nakon stravicnog udara. ili ostanu citave ili puknu ko' komad stakla. eto ti ideje za poboljsanje! Smile
jes malo čudno prepolovita moram naći slika od udesa auta i voza jer sam ovo napravio napamet Icon_mrgreen
hehehehe dobar dobar... zali boze samo onih recaro sjedista Icon_mrgreen
malo "zdropitiji" ako ta rijec postoji hahaha..

[Image: Unfall%20%20Lichtsignal_png.jpg]
za napamet rad fantasticno
ovu korsu nije direkt u bočnu stranu udario voz P prednji dio Z zadnji Icon_razz
ehIcon_cry[/size]
ma ideja je xtra Wink tablice su dobro otpale Wink
hehe
dobro si je udesio,svidja mi se ova ideja sa skrsenim autima...originalna...iako se primjeti da nije bas realno..al nije lose odradjeno...a uvod ti je extraIcon_wink
Ne znam za vas ali aj klepan onaj sparco sic sto stoji pored pruge pa si ga vi natezite jel realno ili ne :D
Pages: 1 2
Reference URL's