radi se o golfu 2 gti, DOHC 16v, od oprememe ima sve moguce, klimu servo, el podizace na sva cetri prozora, daljinso zakljucavanje, duboke branike i tanke lajsne na vratima i fabricke pragove, alu felge, znaci sve sto je ikad bio stavljeno u golfa ima, a sve je fabricki, god 92 za Italijansko trziste, prodaje mi prijatelj, za 5500 KM
interesuje me jeli to puno, ja mislim da nije ali eto zelim i vase misljenje, razmisljao sam da uzmem sebi.
HVALA UNAPRIJED
nije puno ako je u extra dobrom stanju koja je boja
mislim da nije skup sigurno,pogotovo ako ima svu opremu
Samo nemoj reci da je bijele boje.
boja je ona , moon blue, ja mislim da se tako zove, ni crna ni plava, nesto sa sljokicama metalik
jel registrovan ? KUPUJ GA

registrovan je, regulara znam momka, odrzavao ga je ja mislim bolje nego ja svog, nesto kontam kad bi prodao svog za 4500 da dodam jos milju i da ga uzmem
prvo ti prodaj svog pa onda kontaj sta ces...
igyracer Wrote:registrovan je, regulara znam momka, odrzavao ga je ja mislim bolje nego ja svog, nesto kontam kad bi prodao svog za 4500 da dodam jos milju i da ga uzmem
pa prodaj, vidi nek te saceka da ga ne proda ...
Hajmo Golf klub pravit

vidi prodaj svoj pa kupuj ako je ocuvan i bas dobar,jel to DOHC 135ks????
Ako ima to sve sto kazes nije skup po mom misljenju.
samo vi kupujte 16- ke pa govorite nevalja ovo ono ma uzimaj ali to je puno para ovdje za te pare mozes kupiti auto 2000 god sa jos jaccim enginom