Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Honda Civic Type-R
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
ev jos jedna hondica...malo je auta koje s takvim uzitkom radim kao honde...fabricki su neke vec tunirane,al opet ima toliko mogucnosti za preraduIcon_biggrin

Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
e ovo je vec bolje za razliku od onog slr golfa... al ipak ima par zamjerki... ovaj roof scoop il sta vec treba da pretstavlja, se nekako nije uklopio... tacnije nikako... a ostalo moze proc... Smile
TuLe Wrote:e ovo je vec bolje za razliku od onog slr golfa... al ipak ima par zamjerki... ovaj roof scoop il sta vec treba da pretstavlja, se nekako nije uklopio... tacnije nikako... a ostalo moze proc... Smile

znam i ja,moracu ga skinut,il nesto uradit s njim,ovako ne ide...
Ukloni ovaj zadnji spojler i roof-scoop, i ima da bude bomba Icon_wink
BLACK KNIGHT Wrote:Ukloni ovaj zadnji spojler i roof-scoop, i ima da bude bomba Icon_wink

ma moze ostavit zadnji spojler, samo roof scoop je problem...
TuLe Wrote:
BLACK KNIGHT Wrote:Ukloni ovaj zadnji spojler i roof-scoop, i ima da bude bomba Icon_wink

ma moze ostavit zadnji spojler, samo roof scoop je problem...

nisam podesio kontrast na zadnjem spojleru
sjene se ne slazu s ostatkom auta
a bice oboje uskoro sredjeno,hvala na savjetimaIcon_wink
ja sam par puta pokušo da sredim vaki civic al neznam šta bi mu uradio kad je čudnog dizajna teško ga je urediti meni je to najljepši kompakt i obični mi je super,
ovaj ti j usisnik sa krova suvišan,ostalo je dobro,ali gledaj da djelove koje stavljaš sa donora budu u većoj rezoluciji da nisu djelovi zamućeni,ove feluge su fine imaš ih na haman poršeu na netcarshow.com i na ferariju i još nekim autima al u velkoj rezoluciji,eto tolko,samo tako nastavi imaš ideja samo napred !
Trozic Wrote:ja sam par puta pokušo da sredim vaki civic al neznam šta bi mu uradio kad je čudnog dizajna teško ga je urediti meni je to najljepši kompakt i obični mi je super,
ovaj ti j usisnik sa krova suvišan,ostalo je dobro,ali gledaj da djelove koje stavljaš sa donora budu u većoj rezoluciji da nisu djelovi zamućeni,ove feluge su fine imaš ih na haman poršeu na netcarshow.com i na ferariju i još nekim autima al u velkoj rezoluciji,eto tolko,samo tako nastavi imaš ideja samo napred !

to sam radio dok jos nisam imao net kuci,znaci,krpaj se cime imasIcon_biggrina bice bolje uskoroIcon_wink
onda je uredu znam kako je kad nemaš inernet a zafali ti neki dio....uglavnom za donora uzmaj što kvalitetnije slike,nikad neki dio neuvećavaj previše najbolje je kad je velik pa se mora smanjiti
Trozic Wrote:onda je uredu znam kako je kad nemaš inernet a zafali ti neki dio....uglavnom za donora uzmaj što kvalitetnije slike,nikad neki dio neuvećavaj previše najbolje je kad je velik pa se mora smanjiti

znao sam to,al ipak thx na savjetu...
jel ovo na krovu kopija ili si ga ti brushao ?

fin rad, boja mi se ne svidja..
ovo na krovu je rupa za zrak umejsto šibera Icon_mrgreen
.nOKe Wrote:jel ovo na krovu kopija ili si ga ti brushao ?

fin rad, boja mi se ne svidja..

nesto kopija,nesto ja..trebao bit roof scoop...lose uradjeno...kad budem imao vremena popravicuIcon_wink
sta ocu da kazem
je..
da je glupo sto kopiras dijelove auta drugih virtual tunera, tj digimodsa u ovom slucaju..

ovo je auto moji snova Smile
Pages: 1 2
Reference URL's