Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: molba za majstore??
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Ako ce se naci neko ljubazan da mi u ps-u uradi haubu i bad look, krov i foliju na sajbi u crno....sve nesto kontam da uradim to uskoro pa da vidim bar kako ce da izgleda......

[Image: 6oni2rm.jpg]

[Image: 2u6le8g.jpg]

Fotke su 800x600 ,nadam se da je dovoljna velicina
hvala Wink
ipak nista od mene,nesto mi spor komp jbt,usao u ps,ono se sve zablokira-krntija prava,sori druze,ajd kasnije cu ako niko ne bude
evo komšija ja sam uradio nješta Icon_razz
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
heh,da,ali je enes trazio i haubi i bad look u crno (ili sam ja pogresno shvatio) i jedan savjet troza,malo vise kontrasta,ovo izgledao kao da si brašem presao preko togaIcon_mrgreen
ovo je bilo nabrzinu nije ovo takmičenje Wink kolko sam skonto hoće crni krov i bad look haubu
Ne bi bilo lose da ovako odradis auto Enese! Pravo bi lijep bio!
hauba je dobra, ali samo krov u crno, ne ide... probaj i haubu i onaj vezni lim u crno... ne znam kako bi onda ispalo... ali onda ne leze one chrome steke nikako...
da da mislio sam krov + hauba i bad look,sad za sad i ovo izgleda premocno,haubu radim iz razloga jer pun Q ih se vozi ovuda sa fazonom "crni krov" a mislim da bi i hauba bila extra u crnoj.......

jos neko ? heh
@ pokle ....da ,kad se uradi vidjece se,a lako ih uklonim
evo nabriznu sam ovo uradio
malo sam ga spustio
spustanje super Smile
ovo ostalo mi se ne svidja ideja.. enese ne farbaj ovo, nece ti stajati Wink
ovome golfu samo da je ove sve crne plastike ofarbati u bjelo a i meni je ljepši sa bjelom haubom a krov mi se sviđa crn
ooo svaka cast na "gewindama" drug hehehe,hmm gledao sam golfa......u realnosti izgleda bas premocno i hauba i krov........mada i sam krov da je crn bilo bi extra ali puno auta ovuda ima to.....bice odmah vidi ga.............. copy-paste.....
pa to
treba biti orginalan..
ostavi ga cijelog bijelog, samo mu produzi haubu, i zakucaj ga majka mu stara :D
Pages: 1 2
Reference URL's