Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: hitno potrebno :D    D_cash
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
eh  ako bi neko mogao da mi pomogne  oko necega  posto vi to vjerovatno znate uraditi nije nista komplikovano    u pitanju je  sat(obrtomjer)za skuter pa ako bi neko mogao da mi to uradi u photo shopu  bio bih zahvalan :D jer  radim jedan projekat vezano za skuter pa mi to trba thx  evo sat:
joj evo gledam jeste da je mala rezolucija ali mi treba vaklav jer je to original velicina R1:1 eh treba da mi ova podloga sto je zuta da bude u crno a ova sva slova mi trebaju biti u onu zarku narandzastu(floroscentnu) u tom smilu i ako nek moze ko bude radio da umjesto ovog free sto pise stavi ova slova D&S design ali nekim ludim slovima ovo D&S malo veca A design manja znaci samo narandzasta jer je skuter tek ofarban u tom smislu thx pozz
tu floroscentnu narandzastu ti nece ni jedan printer isprintati a da daje ono sto ti hoces
vjeruj mi probao sam, i na kraju farbao narandzastom bojom koja ima reflektirajuce sposobnosti Icon_mrgreen ima negdje u projektima kako sam to nekad davno radio na km/h satu od getace pa pogledaj mozda ti sine kakva ideja
ma nemora sada biti floroscentna bar nek bude zarko narandzasta :d ali ipak thx . valjda ce neko se sjetiti i uraditi :D
ja bi ti uradio ali to nece liciti ni nasta, pa bolje da neko strucniji to uradi
ma ako ima neko ko moze da uradi neka uradi a IGY gledao sam onu tem gdje si pravio sat predobro je ispalo i dobio sam ideju hhihih na skuteru je osvjetljenje one sijalice sa strane pa i njih da promijenim a slike projekta cu da stavim mozda veceras ili sutra jer maloprije sam to sve zavrsio sve osim sata pa ih okacim u projektima clanova
------------------------------------
evo sada cu postaviti thread u temi projekti clanova ovaj skuter :D
A što ti ne bi izvadio ovu tablu, skenirao i postavio u velikoj rezoluciji Smile?
ma ima tu dosta posla ali ova slika gore od sata je u original velicini znaci 1:1 a sat je malo zaobljen tako da nebi se mogalo lijep skenirati (mislim da je najljepljen na neki dio metala) zato nemoze
taho je napravit ako šta nepaše javi Wink
Reference URL's