Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: PoZdRaV
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Vozdra tuneri,trkaci,styleri itd. Zovem se Samir,u klubu i na sceni poznatiji kao RedLine!! Imam 21 godinu,street race-om se bavim od 2002,od prve trke na Balkanu u Zagrebu,vozim od 2005 sa pocetkom u Mostaru!! Clan sam SRCS. Vozilice koje vozam su:
Auto koje se koristi za utrku je Fiat Uno Turbo 1.3 77kw,best time-Banjaluka 2008 na blagoj uzbrdici 15.848 i sto je najvaznije to mi je auto od starog,koje on voza svaki dan na posao,dakle nije striktno za 402!!! Motor fabrika sa pojacanim pritiskom turbine i goriva,malo glava radjenja ,siri ventili,blow-off ventil i sitnice. Starog mi mozda neki znaju,zove se Cako,radi masinsku obradu motora,jedan od najboljih u Sarajevu pa mozda i sire!!!
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.

Ja vozam Punta o kojem se nema nesto extra reci,sem bombon pravi,ima svega samo snage nema,hehhe!!!

I da jos jednom poziv da dodjete u mostar na king of balkan,utrka koja se ne propusta. Pozdrav
pozz i dd, fina flotica talijana...jako lijep punto, vise mi se svidja od Una iako ima mnogo manje snage...
Pozdrav i dobro dosao!
velikiii pozz zz zz
dd i ostani aktivan
Pozzz i dd...
dd
Zdravo i dd
Dobro dosao!
pozz i dd
dobre vozilice
Pozz i :D:D
Al' felge su maderfaker Smile
DD i poz...