Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: voajer izlazi iz sjene!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
malo je tesko predstaviti se ovakvim auto-znalcima kakvi ste vi, a posebno zato sto ja (ni u kojem slucaju) nisam znalac... ili - bolje da kazem - znalKA Icon_biggrin

vozim odavno, presla sam nekih 450.000 km u cetiri razlicita automobila: yugo 55, rover discovery, peugeot 306 i (vec 5-6 godina) punto active.

jednom davno, kad sam bila mlada (zgodna, visoka, mrsava, lijepa, pametna, itd.) sam zeljela imati "mocno" auto, furala sam se na tuning i tako... zatim su dosle obaveze, zivot, posao, svi moguci shitovi koji se desavaju "odraslima" i ja totalno zaboravim na dijete u sebi.

no, zahvaljujuci jednom vasem predanom clanu, ja se vratih (donekle) u ovaj film i sad evo ponovno gledam autice i divim se kako ljudi imaju maste i elana da to rade.

vec nekoliko mjeseci vas citam, promatram, pratim, gledam i razmisljam o tome da bih trebala da se registriram i izadjem iz sjene voajerizma, te da se pridruzim forumu

i eto... dodje i taj dan, ja se registrirah... ne mogu obecati da cu biti veoma aktivna, a posebno ne da cu doprinjeti nekoj razmjeni misljenja, ali svakako cu vas citati "out of the closet" Icon_wink
Pozdrav i dobro nam dosla. Parkiraj auto u garazu Icon_smile, da vidimo koju sliku.
ma vjeruj ovdje ih pola nema pojma o autima ja mislim da ce se sloziti mnogi clanovi samnom,a tebi sretno i dobro dosla
eee, hvala na dobrodoslici! sad mi je malo lakse...

fotke cu napraviti i postaviti u garazu, ja wohl! ne smijem obecati da ce to biti skoro, ali ce biti... ima se nekakvih canona pa ce valjda biti i kakvih fotki Icon_wink
dd i ostani aktivna.
arminnn Wrote:ma vjeruj ovdje ih pola nema pojma o autima ja mislim da ce se sloziti mnogi clanovi samnom,a tebi sretno i dobro dosla
Slazem se, evo priznajem i ja sam jedan od njih.
Ja samo vozim da bih uzivao, ugodno i lijepo se osjecao u voznji, a jednog dana mozda mi se kakva "klapna" otkaci pa pozelim da vidim kako to sve radi i da i ja nesto napravim Icon_biggrin
Rekao sam sebi da si ne smijem dopustiti da mi auto bude samo prevozno sredstvo od tacke A do tacke B.

PozZ i DDa voajerko! Icon_wink
Dobrodosla... Voajeri kad tad izadju na vidjelo :P
hvala svima na dobrodoslici! cini mi se da cemo se bas fino druziti!
pozdrav novom clanu foruma. jesu li kleme ispravne? nestaje li struje? Smile
Dobro nam dosla i ostani aktivna
Pozdrav i dobro dosla, vjerujem da ce ti biti lijepo, a na neke provokacije se ne obaziri... ako ih bude, a valjda nece Smile
pozz i dobro dosla,drago nam je sto se sve vise zenskih osoba prijavljuje na forum,ostani aktivna
dobro d
Nexus Wrote:...drago nam je sto se sve vise zenskih osoba prijavljuje na forum...

ma... pogledaj proporciju prisustva! ovo nema ni u jednom kaficu! mi smo zenske to pametno skontale da cemo ovako najlakse do dobrih frajera... a, i ne vidite nas, pa odmah imamo i bolju startnu poziciju... hihihihi

salu na stranu!

noch einmal, hvala svima na dobrodoslici Shy
Pozdrav i dd
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's