Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: ps problem
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
evo nesto mi se pokvarilo na ps3 pa reko da napisem temu mozda mi neko pomogne... neznam ni ja sta mu je al uglavnom kad koristim ''pen tool'' on mi automatski napravi novi layer i pise ono shape (ja to nisam nikad koristio nit mi treba pa ne znam sta je i samo mi smeta Icon_lol) i automatski boji tu pozadinu koju oznacim sa ''pen tool''... eh zna li neko kako se restartuju sve opcije u ps-u da se sve vrati na normalu ?
nadam se da me neko razumije Icon_lol
ispod cu postaviti sliku...
hvala Icon_biggrin

Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.

ovde na slici imaju postavke Ps-a al ga moraš izbrisati u kontrol panelu i obrisati njegov folder
C:\Program Files\Adobe te onda obriši folder sa ove slike što je otvorit pa onda instaliraj ponovo PS neznam kako se to u PS-u može vratiti nija ne koristim sve alate Icon_razz
Pa kad koristis pen tool i treba da je shape layer...
a to da ti automatski brise, nisam bas najbolje skontao...
nikad ne koristim pen tool.... u CorelDRAW-u sam se pravo ustelio sa pen-om, ali ovde me bas i neide....
ja sve radim sa poligon laso polako selektujem i to je to
Remblender Wrote:Pa kad koristis pen tool i treba da je shape layer...
a to da ti automatski brise, nisam bas najbolje skontao...
nikad ne koristim pen tool.... u CorelDRAW-u sam se pravo ustelio sa pen-om, ali ovde me bas i neide....

eh pa inace kad sam koristio pen tool uopste i ne pravi layer... u tom i jest problem to mi smeta i inace kad napravim novi layer i radim sa pen tool nije shape layer... buni me ovo al probat cu izbrisat ono sto trozic kaze Icon_biggrin... hvala ti Icon_biggrin
Trozic Wrote:ovde na slici imaju postavke Ps-a al ga moraš izbrisati u kontrol panelu i obrisati njegov folder
C:\Program Files\Adobe te onda obriši folder sa ove slike što je otvorit pa onda instaliraj ponovo PS neznam kako se to u PS-u može vratiti nija ne koristim sve alate Icon_razz

uh vidim ti vec skino cs4... Icon_biggrin
ja jos ne planiram cs4 posto je beta mislim !?
probat cu jos nesto ako ne usprije onda cu da ga brisem i ponovo instaliram.. al zao mi brisat namucio sam se sa instalacijom Icon_lol
hvala drug Icon_biggrinIcon_wink
Reference URL's