Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: DOBOJ  03.08.2008 OKUPLJANJE : slike
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
eto okupismo se...bilo nas je tridesetak...kako je bilo?...evo slike...pa prosudite sami
Lijepo okupljanje,bio sam prvi put i mislim da cu biti i na svakom narednom.......svaka cast organizatorima na izboru lokacije,ko god dode mislim da se nece pokajati..........
jaha Wrote:Lijepo okupljanje,bio sam prvi put i mislim da cu biti i na svakom narednom.......svaka cast organizatorima na izboru lokacije,ko god dode mislim da se nece pokajati..........

hvala za lijepe rijeci.. Wink
jaha Wrote:Lijepo okupljanje,bio sam prvi put i mislim da cu biti i na svakom narednom.......svaka cast organizatorima na izboru lokacije,ko god dode mislim da se nece pokajati..........

ma drug neka si ti nama dosao vidio si koliko nas je a tek smo poceli....kako ce biti kasnije a uvjek si dobrodosao Icon_lolIcon_lolIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen
Svaka cast na okupljanju Icon_wink
a jooooooooj koji smo
admir jahic Wrote:Svaka cast na okupljanju Icon_wink

zahvaljujem...garantujem da ce biti i bolje...iako smo za ovaj put imali najavljen dolazak barem jos 10 automobila...bilo kako bilo...mi smo zadovoljni... Smile
Davor_ Wrote:a jooooooooj koji smo

nas i kineza 3 milijarde Smile
Fino fino, samo nek se druzi Wink i nek ovo predje u naviku Smile
Fele Wrote:Fino fino, samo nek se druzi Wink i nek ovo predje u naviku Smile

druze to je vec u krvi...kakve navike...mi se skupljamo vec godinu dana...samo sad marketing...ovo-ono...pa eto...bice druzenja...
sasad Wrote:
Fele Wrote:Fino fino, samo nek se druzi Wink i nek ovo predje u naviku Smile

druze to je vec u krvi...kakve navike...mi se skupljamo vec godinu dana...samo sad marketing...ovo-ono...pa eto...bice druzenja...
hahahah PR
Dosta vas se okupilo samo tako,i slj put vise slika..
dosta vas ima
svaka cast Wink
masala, al vas ima... Smile Smile
pa drugari, pridruzite se...svi su dobrodosli...navrnite nekad
Pages: 1 2
Reference URL's