Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Auta za trke
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Zanima me da li ona auta sto su namijenjena za brdske trke, da li se mogu voziti kao normalna vozila, dakle da li su registrovana (a moraju biti koliko znam), ima jedno prodaje se pa kontam nesto, samo treba enterijer spremiti i vratiti predpostavljam, lud autic skroz ima svu zastitu i dzidze midze.
ako ima saobracajnu moze nema problema samo unutrasnjost ubacis...
PS hoce li to corsa leci
auta za brdo ne moraju biti registrovana

edo_16v Wrote:
auta za brdo ne moraju biti registrovana

a sta kad te policija zaustavi

polupali ste loncice Fele pita ako bi kupio auto koje je radjeno za brdo da li ga moze reg. i vozati normalno
upravu si pobrkali smo loncice,edo je rekao da ako se auto vozi na brdske trke da se ne mra reg,mislim da je u pravu,ali Fele koliko sam skontao hoce da kupi auto koje je nemjenjeno za brdske trke pa ga registrovati i voziti...jel tako
Imaj na umu da su to izuzetno osjetljivi motori , te da je servis za ta auto "malo skuplji" ... Ali , ti odlučuješ , ja te neću odgovarati ... ;-)
Ma citam danas prodaje se jedno auto, pa me zanimalo dali se moze uzeti i vozit kao normalno, upravo ovo sto Samir kaze. Ima luda corsa 1.6 GSi vec duze se prodaje pa pitam onako 2.500KM spustena sa 3.500KM.
ukradiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Cuj uzimaj, nije to bas tako lako, treba ga registrovati, trab ubacit enterijer, treba gume kupit.
drugim rijecima...to sto ga je spustio 1000km pokriva gume,interijer i registraciju
Pa recimo tako nesto, mogo si ga ti uzet, prodas gume dva seta, i sredis ga unutra, ili uzemes jos samo jedno sportsko sjediste pa ubacis muziku samo nazad i deremo guzove po gradu, moze se spustit i dici sminka djece mi Icon_razz
Icon_mrgreen

Fele Wrote:
Pa recimo tako nesto, mogo si ga ti uzet, prodas gume dva seta, i sredis ga unutra, ili uzemes jos samo jedno sportsko sjediste pa ubacis muziku samo nazad i deremo guzove po gradu, moze se spustit i dici sminka djece mi Icon_razz

Icon_mrgreenIcon_mrgreen

Sta Icon_mrgreen djece mi ide ko zuca auto. Malo lagano a jako.
ma ja mislim da to nije auto za feleta dok se sve zavrsi izaci ce na 4000 a i ovaj motor je vozen u brdskim trkama ko zna koliko ce jos, ne znam
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13