Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: BMW X5
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Evo jedan moj rad BMW X5 e53... Ima gresaka naravno ali pogledajte mislim da nije lose... Nije pretjerivanje sa spojlerima i to :P nego klasika :D... Imaju dvije slike uradjene u ps razlika je samo sto su na drugoj tamnije feluge i cini mi se da bolje tako izgleda (zahvaljujuci Trozic-u :D)

original:
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.

ps:

ps (sa tamnijim felugama):
mala je rezolucija slike da bi uočio neke greške....lijepo si zamjenio svjetla,stakla blago zatamnjena, feluge su mu dobro legle možda su trun presvjetle,i primjetio sam ove kromirane pragove,uglavnom lijep rad nije moj stil al svako ima svoje kako voli raditi i to poštujem Wink
Fino izgleda fino ispalo druze Smile
Trozic Wrote:mala je rezolucija slike da bi uočio neke greške....lijepo si zamjenio svjetla,stakla blago zatamnjena, feluge su mu dobro legle možda su trun presvjetle,i primjetio sam ove kromirane pragove,uglavnom lijep rad nije moj stil al svako ima svoje kako voli raditi i to poštujem Wink

heh upravu si za felge... malo cu ih potamniti... a pragovi su fino sjeli i odsjaj u vratima :D
hvala drug...
tibor987 Wrote:Fino izgleda fino ispalo druze Smile

hvala Icon_biggrin
Reference URL's