Meni ne treba pomoc :P nego samo cu da vam pokazem sound system u mom (nazalost bivsem) Audi Allroad... Rijec je o fabrickom BOSE sound systemu koji zvuci perfekto (naravno preko kamere nije tako dobro kao uzivo) pa pogledajte:
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
1. Taj telefon je daleko od toga da zvuci perfektno, vjerovatno nemas referencu pa to govoris
2. Rekao bi da zvuci ko telefon
3. Nema sanse da bilo kako docaras kako nesto zvuci , a pogotovu ne putem you tube-a
nema sanse preko telefona ja imam u volvu bose sistem sa 9 zvucnika lijepo zvuci
muha Wrote:1. Taj telefon je daleko od toga da zvuci perfektno, vjerovatno nemas referencu pa to govoris
3. Nema sanse da bilo kako docaras kako nesto zvuci , a pogotovu ne putem you tube-a
heh dobro al nemate pravo... bas bi volio da uzivo sjednete u ovo auto sa BOSE sistemom 8 zvucnika i 2 woofera u gepeku i pojacalom i pojacas do kraja. ostani 2 pjesme unutra da te ne pocne ubijat u mozak dam ti sta oces... eto toliko...
hero Wrote:nema sanse preko telefona ja imam u volvu bose sistem sa 9 zvucnika lijepo zvuci
da prejak je BOSE je li tako

i ovaj ima 9 zvucnika... 8 i u gepeku 2 woofera ali ta 2 woofera se broji kao 1

muha Wrote:1. Taj telefon je daleko od toga da zvuci perfektno, vjerovatno nemas referencu pa to govoris
ma snimano je digitalkom samo u manjoj rezoluciji jer bi previse zauzimalo, a digitalka ima ono da stima ton sama i onda sto si god blize autu na videu je ton tisi... a na mobitelu dok snimas onda je sve normalno glasno samo sto ton nije cist
al najbolje od svega je sto pojacas do kraja a nema sanse da zvucnici probijaju il da se cuje neka smetnja. BOSE rulez
allroad Wrote:muha Wrote:1. Taj telefon je daleko od toga da zvuci perfektno, vjerovatno nemas referencu pa to govoris
heh dobro al nemate pravo... bas bi volio da uzivo sjednete u ovo auto sa BOSE sistemom 8 zvucnika i 2 woofera u gepeku i pojacalom i pojacas do kraja. ostani 2 pjesme unutra da te ne pocne ubijat u mozak dam ti sta oces... eto toliko...
Ostani ti kod muhe 5 sekundi u autu a da ti ne pocne krv na usi izlaziti, ja ti dam sve svoje sto imam...
Jos je mlad, nauci ce i on nesta! Ja znam da je Bose system u audiju predobar ali brate od svega ima jos bolje!
Bose je bose al sinak imas vremena da ucis

SamiRX-8 Wrote:allroad Wrote:muha Wrote:1. Taj telefon je daleko od toga da zvuci perfektno, vjerovatno nemas referencu pa to govoris
Ostani ti kod muhe 5 sekundi u autu a da ti ne pocne krv na usi izlaziti, ja ti dam sve svoje sto imam...
hahaha dobar si... pa dobro naravno da nemoze bit glasnije od fabricke muzike...al kako god svi pricate da ima bolje od BOSE ja vam kazem da nema kvalitetnije opreme i niko nema bolju tehniku od njih (ne odnosi se za auto sisteme nego opcenito) ako ne vjerujete dat cu vam primjera :P
koliko si ti to razlicitih sistema slusao pa tvrdis da je bose najbolji?jesil kad cuo za DLS,Morel,Brax i ostalu SQ opremu?
e ovo je najgore kad se pocnete raspravljati o nekim stvarima... PA ONDA POVUCI POTEGNI
HEHEHEHE :D