Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: pozdrav svima :)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Evo gledam bas radove u ps i vecina malo pretjeruje sa tuniranjem :P... Ja ipak radim drugciji style ne radim sa spojlerima, pragovima i tako to... moj style su vece felge, spusten auto i stakla zatamljena i neke sitnice...
Postavit cu slika nadam se da ce vam se svidjeti Smile..
pozdrav DD
kako ko voli al na takmičenju treba napraviti što više izmjena i detalja i da na kraju izgleda realno, ako mi pretjerujemo šta onda reći za ove strane vtunere Wink
ma mi smo svi (mislim) amateri... u nekim stvarima pretjeramo jer imamo zelju za sto vise promjena nebi li neko rekao "e bas si se trudio" Smile sala uz malo istine....

ma svako ima svoj stil....
Trozic Wrote:kako ko voli al na takmičenju treba napraviti što više izmjena i detalja i da na kraju izgleda realno, ako mi pretjerujemo šta onda reći za ove strane vtunere Wink

da upravu si al ja volim svoj style ne radim puno izmjena vidjet ces Smile
svako ima svoj style Smile
Remblender Wrote:ma mi smo svi (mislim) amateri... u nekim stvarima pretjeramo jer imamo zelju za sto vise promjena nebi li neko rekao "e bas si se trudio" Smile sala uz malo istine....

ma svako ima svoj stil....

haha pa jesmo amateri sto kazes... a upravu si svako ima svoj style Smile
Reference URL's