Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Battle Ground VI 1/2 Final par 2
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
[Image: bg6bannerfi4.jpg]

gaga vs Ryu

radove poslati Ryu-u na PM do 03.08 do 23:59
sretno !

1600x1200
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.

MOLE SE OSTALI CLANOVI I TAKMICARI DA NE OSTAVLJAJU KOMENTARE DOK SE RADOVI NE POSTAVE !!!

Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link. su poznata !!!
original
[Image: Audi-A3_2009_photo_09.jpg]
gaga:
[Image: gagary0.jpg]

Ryu
[Image: ryuvv2.jpg]

1600x1200
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link. Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
mozete pocet sa glasanjem...
Ryu :D
gaga, dobar je i tvoj Wink
Kad sam otvorio gledam gagin rad i kontam extra,eto glasa..I onda scrolam dole i vidim drugi rad koji je uradjen skoro perfektno..Dakle Ryu +1
Schumi Wrote:Kad sam otvorio gledam gagin rad i kontam extra,eto glasa..I onda scrolam dole i vidim drugi rad koji je uradjen skoro perfektno..Dakle Ryu +1

Tako nesto i kod mene, sve pohvale na gagin rad al glas za Ryu
zanimljivo, tri cetvrtine auta je bijelo....

glas ryu - ekstra odradjeno

@gaga - popravljas se....
ryu.. predobro se sve uklopilo Smile malo ja mislim ova unutrasnjost nije fino uklopljena al et Smile super rad :P ... glas za tebe

gaga.. i tvoj je dobar ... popravljas se
ryuuuuu...
Svaka cast za oba rada! A glas ide za Ryu, jer je perfektan!
The message is too short. Please enter a longer message

Ryu
oba rada su dobra i svidjaju mi se medjutim gaga je uradio dosta jednostavniji rad od ryu-a, tako da moj glas ide Ryu...
olensoner Wrote:oba rada su dobra i svidjaju mi se medjutim gaga je uradio dosta jednostavniji rad od ryu-a, tako da moj glas ide Ryu...

nista nije jednostavno....
pokusaj uradit, pa onda to reci Wink

@Ryu cestitam Icon_wink
Ryu ubjedljivo bolji! Mada ima i kod tebe propusta,dosta ideja,ali realuzijacije je mogla biti detaljnija Wink ali sve u svemu svidja mi se!
Pages: 1 2
Reference URL's