dakle kao sto gore pise trazim felge za svog brava..kupujem felge al s gumama idealno bi bilo da je dimenzija guma 195/50..ponude ovdje il na PM..pozdrav
7Jx15 Bridgeston Potenza 195/45/15
hv prijatelju na ponudi ali nekako mi nisu za brava..vicemo jos..ima li jos ponuda..neznam nakon koliko dana se stavlja refresh pa ev da ga sad stavim pa cu opet za 7 dana..ljudi hitnoo mi je za felge dok imam paree..pozdrav
imas na otpadu spoiler 15'' alu felge propelere koji fabricki dolaze na bravo/brava
cijenu ne znam
na kojem otpadu..sutra idem u vitez kod zelje ako ste culi za taj autootpad i vido sam u prolazu da ima 2 il 3 brava pa cu pogledati prekidace za maglenke i ima li ikakve felge..
elmir Wrote:na kojem otpadu..sutra idem u vitez kod zelje ako ste culi za taj autootpad i vido sam u prolazu da ima 2 il 3 brava pa cu pogledati prekidace za maglenke i ima li ikakve felge..
Evo ti broj pa ga nazovi.063/408-866-Zeljo
Evo ti broj telerona od momka koji prodaje felge i gume 061-283-419 Elvir.
Ja trenutno nemam slike, ali ako ti bude odgovarala cijena mogu ponovo slikati pa postaviti. Gume su mozda 1000 km presle.
Amer-GTC Wrote:Evo ti broj telerona od momka koji prodaje felge i gume 061-283-419 Elvir.
Ja trenutno nemam slike, ali ako ti bude odgovarala cijena mogu ponovo slikati pa postaviti. Gume su mozda 1000 km presle.
razgovarao s momkom..trenutno nisam u mogucnosti da se prosirim s tolikim parama al ako se bude sta prodalo za koji dan vicemo.. dakle kupnja felgi je josu igri..pozz
elmir Wrote:refresh :(
Jutros sam gledao fele 17ke skoro nove 400 km bez guma.Ako te interesuju mogu sutra postaviti slike.Neznam raspon sarafa moram to provjeriti.
ajdin_ze Wrote:elmir Wrote:refresh :(
Jutros sam gledao fele 17ke skoro nove 400 km bez guma.Ako te interesuju mogu sutra postaviti slike.Neznam raspon sarafa moram to provjeriti.
mislim da je to preveliko za moje auto..necu da se patim na rupama itd..15-ke sam trenutno odlucio pa ako nenadjem nista do jeseni ima jaran 16-ke njih cu onda uzeti..pozz
refresh!!!! mogu i 4x100 ali ako imate sarafe s pomicnim konusom..pozz
refresh!!! ajmo ljudi sta cuvate felge kupujem raspon rupa 4x98 moze i bez guma..ponude na PM..
elmir Wrote:refresh!!! ajmo ljudi sta cuvate felge kupujem raspon rupa 4x98 moze i bez guma..ponude na PM..
najbolje ti je drug da uzmeš one fabričke, propeler koje su ti ranije ponuđene jer češ se vjećno patiti sa navojima itd ako uzmeš ove 4x100

ITALY Wrote:elmir Wrote:refresh!!! ajmo ljudi sta cuvate felge kupujem raspon rupa 4x98 moze i bez guma..ponude na PM..
najbolje ti je drug da uzmeš one fabričke, propeler koje su ti ranije ponuđene jer češ se vjećno patiti sa navojima itd ako uzmeš ove 4x100
Ma ja ne mogu da vjerujem koliko se puta naklapalo o jebenim rupama, i rasponima, i navojima i bogovima, PASU! Medjusobno PASU!!! Bez problema, tutnjanja, pomicnih konusa, bogova i slicnoga, najobicniji sarafi sa KONUSOM da fino nalegnu na felgu, i gotova prica! Znam za Fiate sa 4x100 felgama (svaka do zadnje mi je bila takva), znam za Opele sa 4x98 itd. Voze se preko 200, i nista im ne otpada, pticice im i dalje cvrkucu i zivot im ima smisla.