Ryu vs amer_sa
radove poslati Ryu-u na PM do 27.07 do 23:59
sretno !
1600x1200
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
MOLE SE OSTALI CLANOVI I TAKMICARI DA NE OSTAVLJAJU KOMENTARE DOK SE RADOVI NE POSTAVE !!!
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link. su poznata !!!
original:
![[Image: Cadillac-STS_2008_photo_02.jpg]](http://photo.netcarshow.com/Cadillac-STS_2008_photo_02.jpg)
Ryu
amer_sa
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
1600x1200
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link. Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
mozete se poceti glasati

Na ovom radu ste toliko krali jedno od drugog ideje,ali ipak kvalitetnije uradjeno od Ryu!
gaga Wrote:glas za amer_sa
da mi je samo znati po cemu glas za njeg'
ne znam sa kakvog aspekta da gledas Ryu mnogo kultirnije uradio..od amera ne bi' ni u igricu ubacio

bez ljutnje al fkt mogao si puno bolje

Outrage Wrote:Na ovom radu ste toliko krali jedno od drugog ideje,ali ipak kvalitetnije uradjeno od Ryu!
nismo mi hodza boga mi,mozda je neko drugi

(ko ne zna,to je iz onog vica kad hodza pita cigane jesul uzeli abdest)
kako smo samo mogli krast ideje jedan od drugog

knoxville,mislim da nije uredu da komentarise neci glas,postavljeni su radovi da se glasa i da svako iznese svoje misljenje,prema tome i ti imas pravo da das svoje misljenje i da glasas!
Outrage Wrote:knoxville,mislim da nije uredu da komentarise neci glas,postavljeni su radovi da se glasa i da svako iznese svoje misljenje,prema tome i ti imas pravo da das svoje misljenje i da glasas!
Potpis
ryu, mislim da ne treba objasnjenje

pa pitam lika po cemu je dao svoj glas za amerov rad ima valjda neke argumente..ovo je il jaranski glas il je nest zakuho sa Ryu pa et ono..
ajd uglavnom zaboli me..i ja budala pa se mijesam ..