Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Battle Ground VI 1/4 Finali par 4
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
[Image: bg6bannerfi4.jpg]

Ryu vs amer_sa

radove poslati Ryu-u na PM do 27.07 do 23:59
sretno !

1600x1200
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.

MOLE SE OSTALI CLANOVI I TAKMICARI DA NE OSTAVLJAJU KOMENTARE DOK SE RADOVI NE POSTAVE !!!

Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link. su poznata !!!
original:
[Image: Cadillac-STS_2008_photo_02.jpg]
Ryu
[Image: ryuhe6.jpg]

amer_sa
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.

1600x1200
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.   Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
mozete se poceti glasati Wink
glas za amer_sa
Na ovom radu ste toliko krali jedno od drugog ideje,ali ipak kvalitetnije uradjeno od Ryu!
gaga Wrote:glas za amer_sa

da mi je samo znati po cemu glas za njeg' Icon_confused

ne znam sa kakvog aspekta da gledas Ryu mnogo kultirnije uradio..od amera ne bi' ni u igricu ubacio Icon_mrgreen bez ljutnje al fkt mogao si puno bolje Icon_sad
Ryu....
Outrage Wrote:Na ovom radu ste toliko krali jedno od drugog ideje,ali ipak kvalitetnije uradjeno od Ryu!

nismo mi hodza boga mi,mozda je neko drugi Wink (ko ne zna,to je iz onog vica kad hodza pita cigane jesul uzeli abdest)

kako smo samo mogli krast ideje jedan od drugog Wink
knoxville Wrote:
gaga Wrote:glas za amer_sa

da mi je samo znati po cemu glas za njeg' Icon_confused

ne znam sa kakvog aspekta da gledas Ryu mnogo kultirnije uradio..od amera ne bi' ni u igricu ubacio Icon_mrgreen bez ljutnje al fkt mogao si puno bolje Icon_sad

ej.. pa ako se njemu vise svidja moj rad zasto ne bi glasao??... a drugo, da rad je mogao mnogo bolje i ja sam toga svjestan.. al ne shwatam sta pokusavas postici tim komentarom.. u ostalom nije ni bitno.. ja nisam ovdje da se takmicim i pobjedim po svaku cijenu.. nego da se druzim i zajebajem... a takvi komentari me ne interesuju i zadrzi ih za sebe u buduce...
knoxville,mislim da nije uredu da komentarise neci glas,postavljeni su radovi da se glasa i da svako iznese svoje misljenje,prema tome i ti imas pravo da das svoje misljenje i da glasas!
Outrage Wrote:knoxville,mislim da nije uredu da komentarise neci glas,postavljeni su radovi da se glasa i da svako iznese svoje misljenje,prema tome i ti imas pravo da das svoje misljenje i da glasas!

Potpis
ryu, mislim da ne treba objasnjenje Icon_wink
+ RYU
pa pitam lika po cemu je dao svoj glas za amerov rad ima valjda neke argumente..ovo je il jaranski glas il je nest zakuho sa Ryu pa et ono..

ajd uglavnom zaboli me..i ja budala pa se mijesam ..
Pages: 1 2
Reference URL's