Ovako na Hyundai elantra negasi se lampica od airbaga i na centralnom komjuteru pise passenger airbag off dali neko zna sta bi moglo biti.. bilo bi nam od pomoci .. tnx unaprijed
sve smo pretrazili nigdje je nema ali odosmo sada do servisa pa cemo vidjeti u svakom slucaju tnx gogg
ako nebude islo sa tim iskljucivanjem....moras na dijanositku da ti poniste to....u mene je na golfu isto bilo,stari ga skopco na pc i ponistio error neki....
Ja na puntu mijenjao sijalice na instrument tabli i od tada mi svijetli air bag. Do tada upali se dok je dat kontakt i ugasi se cim se auto upali.
sve smo pretrazili nigdje je nema ali odosmo sada do servisa pa cemo vidjeti u svakom slucaju tnx gogg
nema na cemu...jesi bio u servisu?sta kaze amer
jel cifru slozio
joj kad ga oderu,hihihi,on naviko na nase "avlija-mehanicare",sve za petaka...sad kad ga neki crnjo oguli,ouuuu
Udaren jest bio, prije nije gorila sijalica, nego sam stavio fus sijalicu koju komp nije prepozno i prijavljuje gresku.
pogledaj negdje mora biti brava da se to otkljuca i zakljuca
nema brave sutra idemo u servis pa cemo vidjeti sta ce biti
Ma prijeseci zice cvikcangama

Ma prijeseci zice cvikcangama

Ako ništa ne pali , staro bošnjačko rješenje 

ovako izvadio sam osigurac I stavio prekidac umjeso osiguraca I kad upali gori lampica I pritisnem prekidac I ugasim lampicu tako cemo proci inspekciju oni traze da je kad se upali da se pogase sve lampice na tabli sory zbog gresaka kuco sam nna mobitelu ovo mislim da ce sve biti ok
Ides na vhovni suh heheheheh
hahahahah zavrsili smo proslo sve glat i sada vozamo bez airbaga izvadili osigurace hehe ma sve ce to biti ko novo
Ma nema pametnijeg covjeka od bosanca, a glupljeg od pravog amerikanca to je sigurno.