Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: NOSTALGIJA
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Icon_mrgreensmrc,evo sada gledam slike svog GOLFICA,pa se prisjecam kako sam jedva cekao da ga se rijesim...a sada mi zaoIcon_cry

sta je ovo fiesta, mrtvi "stock"  Icon_biggrin
ma nemam starijih slika...moram ih iskopati...ova je bila poslije udesa...kada sam sve poskidao...bilo je tu svasta prasvlake PAZARIC,karambolke,pragovi,komandna u sivoj boji,ne sva ali vecina...obrve...i tako to...
Icon_mrgreen

Brum Brum Wrote:
Ma bice jos golfova akobogda, jesi li ti ono Boris s Malte.Icon_mrgreenIcon_mrgreen

joj nemoj i ti molim te,ubicu JOJO-a bogami

ma daaaaj, gdje se god okrenes vidjeces crvenog golfaIcon_biggrin

Fiesta_Boy Wrote:
Icon_mrgreen

Brum Brum Wrote:
Ma bice jos golfova akobogda, jesi li ti ono Boris s Malte.Icon_mrgreenIcon_mrgreen

sta ces Icon_evil

Zlaja Wrote:

hahahaha ali ima jedan crveni koji je najbolji jel tako zlajaIcon_mrgreen

jojo Wrote:

Fiesta_Boy Wrote:
Icon_mrgreen

Brum Brum Wrote:

sta ces Icon_evil

joj kad ti zovnem Borisa sa malteIcon_twistedIcon_mrgreen

Fiesta_Boy Wrote:

Zlaja Wrote:

hahahaha ali ima jedan crveni koji je najbolji jel tako zlajaIcon_mrgreen

hehheheheheheh tako je

haha neka nama golfova......pa i dizel dvojki,malo trosi,haman nepoderivo....djelova za njega ko gada......

enesss Wrote:
haha neka nama golfova......pa i dizel dvojki,malo trosi,haman nepoderivo....djelova za njega ko gada......

hmmm pa nebih bas rekao da je nepoderivo Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen
nije to za nase noge,mislim za mladje noge Smile

enesss Wrote:

moj je bio benzin...Icon_mrgreen

gogg Wrote:
vidi ti druga sto je golfaca imao Smile joj stoja moramo na kafu vala da se napricamo Smile vidim da si ubucio malo :D hehehehe

ma sta ubucio,ma rasirio drug moj...ima me za dvojicuIcon_mrgreen
Idemo na kafu ovih dana ali doleti na okupljanje sutra.......Icon_twisted

pa jeli ti to zao golfa Icon_lol
daj koju noviju sliku starog golfa

Fiesta_Boy Wrote:

enesss Wrote:

moj je bio benzin...Icon_mrgreen

hehe nisam skuzio da je benz bio,a imali su moji dvojku dizela gtd,taj sta je preso i kako ga je stari trao,......zato kazem haman nepoderivo,nista nije nepodervio al izdrzljiv jes bio

Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13