Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Da Vas pitam ak´ nije problem?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Gdje se u Sarajevu ima kupiti sportski izduv?
I koliko se krece cijena? Pozz
Ja licno ne znam, a bio bi red ak´ nije problem da nam se prije svega predstavis, dakle otvoris svoju temu u clanovi i njihovi ljubimci.
Vec sam se predstavio, al´ na neciji topic.
Nisam znaci otvarao posebno temu!
mislis zadnji lonac ? ili komplet izduv sa granom od motora do kraja ?

imas u kiseljaku dobrih lonaca, Barbic se zove radnja
Da barbic je beton ja sam na fordu kod njih uzeo i plus sto imas 2g garancije na lonac i na sve njihove radove
@«Inspired by GSI»-sta si ti radio kod njih???I koliko je kostalo...
uzeo bio zadnji lonac za izlazima dva bila prema gore,stavili mi bili neke federe na granu moji bili spali varili mi na jednom mjestu gdje je bio progorio i ono postavljanje lonca.
Lonac sa izlazima-120Km
Ovo ostalo 30km ukupno 150KM i dobije 2 g garancije
Ima li kakav broj telefona ili web sajt
eh to neznam moram da pogledam gdje mi je garancija tu ima broj samo se malo moram zarovit
Vidi ima li na bhtelecom.
Ja bih uzeo zadnji lonac sa dvocjevkama! Smile
Haj nabavite tel. od te radnje ili eventualno njihovu stranicu, e-mail i sl.!!! Pozz
pa nije kiseljak u africi, 20 minuta voznje odes i na licu mjesta sve pitas i pogledas i eventualno odmah ugradis
ma najlakse je da odes pa da oni pogledaju,bolje nego preko telefona...
To je tacno.
Al´ evo kad nesto skontas vala, od toliko auto radnji niko ne drzi te ispusne izduve. I to je vala beze.
Da hoce k´o otvoriti kakvu tuning radnju, gdje ces moci sve nabaviti za svoj automobil.
Mada cisto sumljam...
pa imas a3m zastupnistvo u WRC praoni mozes naruciti tonu stvari
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's