Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Preporuka sat foruma...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Moze li mi neko preporuciti dobar forum vezan za satelitsku TV i risivere... Imam jedan, pa želim da se pozabavim njime, tj. da otkljucam neke kanale... ali forumi na koje sam do sada naišao su bili bezvrijedni... Možda neko i od članova ima ko se bavi ovim Icon_mrgreen, hvala Smile
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link. ja skidam kljuceve non-stop s te stranice! A sto se tice stranice i otkljucavanja, ubacivanja pach-ova tu ti mogu malo pomoci, tacnije moj prijatelj koji se s tim bavi! Samo mi reci koji ti je resiver!
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link. evo ti nesto za strong! 6xxx i 60xx pa ako ti sta pase iskoristi!
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link. odlican sajt a josh domacii Smile) update klucevaa je na nivou-na vrijeme Smile
adams Wrote:Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.       odlican sajt  a josh domacii Smile) update klucevaa   je na  nivou-na vrijeme Smile

POTPISUJEM!
addo Wrote:Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link. ja skidam kljuceve non-stop s te stranice! A sto se tice stranice i otkljucavanja, ubacivanja pach-ova tu ti mogu malo pomoci, tacnije moj prijatelj koji se s tim bavi! Samo mi reci koji ti je resiver!

Imam neki od stronga, ali ej on udure, u dnevnom imam od Visonneta (VisonNet VN-8000S), na njemu sam zeznuo kanale, updejto, nema sta nisam radio, ali ne radi... prije je bilo dobro dok su radili piratski serveri, on je bio prikljucen na net i sam je skidao kljuceve, ali eto, to su ukinuli odavno Icon_sad
ma ja imam Skystar karticu u kompu, najbolje i najlakse rijesenje...
uvijek novi kljucevi i gotovo sve otkljucano imam...
I ja sam neko vrijeme bio naložen na to, al et, stari se ne konta u ovo, pa hajd reko da pomognem, ionako mi je dosadno (:
Moze li se neko registrovati na novisf.com

Ja sam pokusao, ali nece da mi dodje kod da to aktiviram, nece pa nece, ako neko ima vremena neka pokusa, nije bitan username, samo da uspije, tamo sam nasao najvise stvari, ali neda ništa dok ne aktiviram accaunt. Hvala Smile

edit : ne treba, snasao sam se Smile
Reference URL's