Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: * Audi 80 garaza *
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Fotke svih 80ki sa foruma

Dva ljuta dizela Icon_twisted
Ne mislim svih sa foruma, nebitno dizel benz, ili 90ka ako je sve je u principu isto, ali da se nebi mjesali golfovi fordovi ili recimo a4, ili neki drugi zato sam naveo samo 80KE Smile i moraju biti od clanova Smile
Da da obavezno Smile
Trazio bih ja i posebnu sobu za Audi drivere Smile da je modam ali ... sto recimo nije losa ideja da ima tako i golf i opel soba zavisi koliko clanova ima. I onda bi recimo Kod nas a ima nas sa 80kama ko god nadje nesto zanimljivo na netu postavi ili ko ima neki problem postavi mozda je neko to vec rijesio i tako. Imam ja i nekih Tech data o 80kama mogao bi nabavit to. Bilo bi zanimljivo.
Nema, ima na ebaj mi sebi htjeli porucit 120 ojra ali poruceni umjesto stopova xenoni.
Da pireli su Smile
Evo jos neka nova fotkica, ice uskoro i mojih jos, a ujedno cekam ostale clanove da predstave svoje 80ke i 90ke Smile

Taj jeste. Moj nije jos, ako bogda ovog ljeta ide u CIVIC crvenu Smile
Datum nije OK, danas slikano.
Hmm, ne ove felge sto su na ovom tamnijem su moje, ali audi je od mog dobrog druga pa smo malo experimentisali da vidimo kako izgleda kod njega i da napravimo koju fotku,a ove sto su na mom na fotkama ovim te 16ke sa 6 krakova su njegove felge.

quattro Wrote:
jel ovo td 90-ka

Jasta je neg, vidis po ovim gumenim lajsnama, al je izjeban, zapusten.
Kako bi njemu sjele moje 17" ke, i malo da se utegne. Haman je naprjed bio udaran, ima kamaru lufta izmedju fara i lajsne.

Ako si zainteresovan da se dogovorimo da ti dam ja svoje felge i karambolke farove, za tvoje karambolke i farove.

Liquid89 Wrote:
aha...ok...dogovoricemo se jos...felge su mu dobre...fino bi mi legle..al cu onda dobiti potpuno izgled 80-ke...sto mi i nije nesto...i gubim maglenke...a zmigavci ce mi biti gore pored farova...malo mi je bzvz...

Dobra ti je logika, sta si mislio da ces dobit 17"ke gratis Icon_lol. Jbga druze, kod mene nema packe na karambolkama, farovi su novi, jer sam obadva promjenio, kada sam postavljao xenone, i dobice nove bijele zmige. Dvije nove karambolke, i pride 17" felge sa gumama. Mislim da nije losa kombinacija.

TZ

Liquid89 Wrote:
e ako tebe zanimaju karambolke i farovi..ja ti mogu pogledati po otpadima ovde kod mene...ja sam svoj prednji far platio polovan 150 km..posto je bio razbijen...

Mah znam ja to i bez tebe Smile mislis da ja ne visim po otpadima prevrno sam od Tuzle do Orasja svaki.

Pages: 1 2 3 4
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13