Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Haris Silajdžić imao saobraćajnu nesreću!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Lančani sudar u kome su učestvovala četiri vozila desio se u naselju Gradina kod Olova, saznaje "Dnevni avaz"...

Prema informacijama do koji je došao "Dnevni avaz", danas u poslijepodnevnim satima, u mjestu Gradina kod Olova došlo je do lančanog sudara u kome su učestvovala četiri putnička vozila. Tom prilikom udareno je vozilo državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) koje je pratilo predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, Harisa Silajdžića.

Vozač u putničkom vozilu marke "škoda", kako saznajemo, izgubio je kontrolu usljed neprilagođene vožnje na klizavom kolovozu i udario u policijsko vozilo koje se kretalo na čelu kolone. Predsjedavajući Silajdžić bio je u jednom od službenih vozila koja su su se kretala iza.

U lančanom sudaru koji je potom uslijedio, predsjedavajući Predsjedništva BiH nije zadobio povrede.

U nesreći, prema saznanjima "Dnevnog avaza" niko od ostalih učesnika također nije povrijeđen.

Saobraćaj na ovoj dionici između Sarajeva i Tuzle bio je obustavljen nekoliko sati.

[Image: udes-silajdzic-2.jpg]
a garant kako to oni samo znaju obilaze vozila kao da su sami na cesti...ukljuce rotacije i misle da je to sve....u jednu ruku mogu reci slobodno da nekad i divljaju cestom.....jer bez obzira na rotacije i pratnju nekad jednostavno nisi u mogucnosti da se sklonis odmah...ali eto dobro je da nije nikom nista bilo....
Cisto sumnjam da je tip sa feliciom kriv.
Pa bio je i red...
ma nemojte mi to govorit ne znam sta cu sad
A ovih iz sipe mi je pun klinac, onaj što je ubio ženu i dijete sa golfom 001 oznaka i dan danas je na slobodi a auto ispred predjsedništva...
E kud vala nije poginuo,dosta mi ih je vise,kao da su iznad svih,rotacije i govore''crni punto makni se'',malo vam mame,sad kada bi se zaratilo prvo bih upao u predsjednistvo i njih sve pobio nebitno vjera i to,od sekretara do troglavih konjeva!!!!Icon_evil
E mamicu im, kako jurcaju po cesti 130-140 koa gori negdje, dabogda izginuli svi i iz SIPE ovi majmuni i ovi iz vlade...a predjsednistvu dao bi kineske kopije da se dobro zguzvaju, da im drzav ai lijes ne mora placat, nego samo zaprpaj...
a sve to stoji ima debila za volanom ali ima i ovako svaki dan jeste razmisljali da i oni samo rade svoj posao i da voze opet nekog nadredjenog, koji da krene na vrijeme mozda bi i stigao polako
Svejedno brate, sta je bitnije, da taj glavonja zakasni svojom krivicom an usrani sastanak, ili da zbog njega sto se guzio u uredu 20min. vise dovodi ljudske nevine zivote u opasnost...da imam djipa ne bi se nikom maknuo...glupiraju se po cesti nenormalno, idioti...
ma to treba sve smaknut, dosta je i njih vise bilo
samo mi zao ovoga sa skodom, covjek ispade kriv
Shvatam ja protokol, ali oni to prelaze granice po svakom kiretriju...

doduše i ja možda da mogu i ja bih tako haha
Evo vidim sad su skinuli ovu vjest sa avaz.ba Smile heheh jadnali smo mi drzava..
Hehe, evo sad gledam, aj sto nema na naslovnoj vishe, nego su skinuli i iz rubrike crna hronika, i vidim sad je prvi ovaj audi sto je sletio.

Kako jadno i pateticno.
idu mi političari na živce što nije naišao kakav šleper umjesto felicije da ih dobro nagužva, a kad se ode na dnevniavaz.ba i ode na traži i upiše haris silajdžić doće vjest da je imo udes
Pages: 1 2
Reference URL's