Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Malo smo se ponovili
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Astrica dizelkica 2001 i ostalo sve ... jos 27 dana pa da je akobogda i provozam pa ako budem imao vremena preko godisnjeg mozda bude i kakvih prerada Smile felge sigurno ostalo manje vise vise manje Smile
Hehe hvala, ma dugo sam konto sta i koliko da ulazem na kraju krajeva treba mi to auto na 15 dana svako 4 mjeseca .... sto da mi puno para lezhi dzaba ... jes da me stari zezno.... ja mu poslo lovu i reko idi u Jelah tamo nadji sta, on posho i u Zivinicama vidi ovo kraj ceste i kupi i vrati se kuci ... ja htjeo vectru al et dobro je opet sreca pa je sa 2 vrata Smile
Neka je sa srecom prijatelju, da te sluzi i da se navozas ..
sad kazem ja sam isho na vectru 1.6 16v ili 2.0 dti ... al starom mrsko bilo ici ... i et Smile opet je dobro ....mozel se ovo chudo chipovat :D :D :D al nekim normalnim da nemoram nishta vishe dirat
Super Astara, nek je sa srecom...
nek je sa srecom
ej koje felge idu na ovo auto Smile kolko rupa raspon itd Smile znal iko Smile

Ja_i_Moj_GTI Wrote:

Tipo16V Wrote:
...Jelah tamo nadji sta...

Cuj u Jelah, pa sto ne rece covjece, mogo sam ti ja sve auto-kuce tu pregledat, poslikat i postat sta je u ponudi...
Al svejedno, extra ti je i ova astra, zelim ti puno prijedjenih kilometara sa njom i nek je sa srecom...

Mozes ti meni nesto drugo pogledat, cuo sam da kad se od doboja krene tamo prema tesnju jelahu negdje (nisam toliko upoznat sa tom okolinom pricam ono sto je meni receno) nakon one Hifa (jest da ih mozda ima vishe) benzinske pumpe ima auto "kuca" tj taj neki diler, ima Mercedesa W123CE (coupe) na svicarskim tablama Smile pa et ako tuda kada prolazis snimi imal to auto Smile

hvala unaprijed Wink

necu nishta preko 15ki 195/45R15 i knap ... imal ko da prodaje sta fino ...
hvala na info, zar ti nisi odustala od foruma :D
hajd hajd neka samo pametno
zasad cu kad dodjem samo felge nabacit jer u ratkape nemogu gledat sanjam ih evo od juche kako mi je stari javio da je uzeo Wink
1.7 DTI 55 kW
puno srece sa novim autom ,da predje puno puno bez belaja
ma joj kad ja nisam tamo da to kupim a i koji ce mi racku karavan Smile
felge sta imas ??? mojne mi onih nedinih sa fiata smecastih Smile
Jos par slikica astre i ljuta zver Smile))
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13