Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Westfield, freekvw1983
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
borba protiv vremena je ovdje bila hebena.. nismo dovoljno rano zapoceli sa slikanjem pa smo uhvatili onaj najzadnjiji voz za suncanim slikama, sto znaci da nismo ni lokacije mogli birati.. ali eto, mislim da sam izmajmunisao pokoju dobru sliku.
da vise ne bude dvoumljenja o mashini ovoga auta:
2.0 I4 16V Ford mashina. oko 200+KS
masa automobila: 460kg
LuuuudDiiiiiLooooo

Predobro auto !!
i koliko otprilike kosta ovo cudo??

PS:dobar BMW
moze se nabaviti sve bez motora i mjenjaca za 13.000 eura
Jesi ga izškljoco Smile Odličan sunset Wink

Imam ja ovog jednog mehaničara pa hoće da napravi neki "hotrod", pa traži od mene da mu nađem manual Smile Imao je onog ljubičastog homemade buggy-a/vw bubu pa je to prodao za 5000KM,ako je neko slučajno vidio... Negdje sam opazio da ima komplet uputstvo za Westfield-a? Smile
hm, mogu pitati za uputstvo. ali od cega sastavlja hotrod akd je prodao buggy bubu?
Jao bmw-a naprema ovome, jao Smile
Kako ovo ideeeee ! brrr.....a predobre slikice, pa makar nabrzaka bile Smile
heh hvala ljudeki!
Smile
dobre fotke pravo..svaka ti čast
predobar autic, to ide ko ludo
dobre slike dr. Freek Icon_wink
auto je sila...
prejak avtek, i ja sam imao priliku da se vozim u onom crvenom sto je bio ovdje u Sarajevu, ima oko 250KS, jednostavno leti.... Smile Smile

Bocky Wrote:
prejak avtek, i ja sam imao priliku da se vozim u onom crvenom sto je bio ovdje u Sarajevu, ima oko 250KS, jednostavno leti.... Smile Smile

gledo sam na discoveryu o ovome autu, uglavnom neka je britanska marka. ima cosworthov motor sa cetri karbasa i oko 250 ks

i znam da je ogranicena proizvodnja ima ih skroz nesto malo.... Smile Smile
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13