Bitno je sa si ti dobro a bice auta
e drug bas mi je zao....kakva je glupost u pitanju, sreca pa ste zivu glavu izvukli....
ado brate evo sad mi kaze mali neki ,komsija ti satro auto,a tebe ni u planu......dobro da ste ti i kemo ok.....a fin udar u pm....
a koji su to papani uradili po cesti m***u im........sta si sa drotovima rijesio???
drug ako imaš love,samo tužba protiv lica koja su ovo ostavila na cesti i onih koji su trebali ovo ukloniti a nisu!!!
Joj drug, fakat mi je zao, ne znam sta da ti kazem, ovaj fiat je stvarno prelijepo auto bilo i prava je steta sto se to desilo...
ali ipak drug moj, dobro ste vi prosli, sreca pa nemate nekih tezih ozljeda.
Samo polako, nek je ziva glava, a bite ce fiata jos koliko ti Bog hoce, probaj izvuc od osiguranja koliko god mozes, koliko moze, moze, koliko ne moze nek si jebu mamu, nek si ti ziv i zdrav...
Bas mi je zao sto te zadesila takva nesreca.Nek si ziv i zdrav,lima ce biti,ajde.....
druze, steta jbg...vazno je ba nek ste ok, a od te tuzbe ba garant nece bit nista, jer dok dobijes nesto, nabavices 3 nova auta

...nek je glava citava, a bice auta, jebes ga...vozaj sad sta ima

jao drug, stvarno mi je zao brate....to ti je kad zivi su ciganskoj zemlji poput nase...steta auta, al nek si ti oke...
Zao mi je druze, sreca pa glava citava.
Samo ja bi se nekome dobro nagovorio za ovo. Mozes li tuziti tog izvodjaca radova ili nesto slicno.
zao mi je i ne mogu to opisati rijecima. jedno od najljepsih fiat modela je otislo u nepovrat. pored svega toga pravo mi je zao ali sreca u svemu tome sto tebi nije bilo nista i da si prosao koliko toliko nepovrijedjen. nadam se da ce se to sve na dobro i u tvoju korist zavrsiti
ovaj ludo A je u pravu...kad se skupite vas nekolko i tuzite, ne moze to bas proc bez rezultata...dobrog advokata i to je to...i za auto i za pretrpljeni strah i svasta nesto redajte...sretno
dobro je da nije gore! Glava je na ramenima.. A sto se tice auta, bice drugo i bolje

Nego treba to sad nekako regulisat da jednostavno nadoknade stetu, jer 100% njihova krivica.. Ako ne moze lijepo, sudski brate.. Kolko god da imaju veze i jaka su firma, ako su 100% krivi nema pomoci. Bar realno gledajuci.. Ali mi smo zemlja gdje je sve moguce..

Zao mi je auta,ali glavno da tebi nije nista bilo,npr.ja bi uzeo te pare od osiguranja tj.koliko oni dadnu a ovo sto je auta ostalo citavo ja bi ga rastavio i rasprodao
Steta, ali nek' je ziva glava! Bit ce para i auta!