Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: evo da i vas pitan...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
molim sve one koji znaju da reču

jel moran kad stavljan g60 u golfa 1 tuć krak šasije, jedni mi kažu da će tribat cca 1-1,5 cm a neki kažu da netriba ništa
ako ko zna il ima neku sliku bija bi zahvalan

molim bez glupih OT
nivoST Wrote:molim sve one koji znaju da reču

jel moran kad stavljan g60 u golfa 1 tuć krak šasije, jedni mi kažu da će tribat cca 1-1,5 cm a neki kažu da netriba ništa

molim bez glupih OT

Da, moraš malo isturpijati gdje dođe španer al ništa strašno, ostalo sve paše na šaraf. Postavim ti slike sutra, imamo mi jednoga keca G60, manja remenica, čip, oko 190 ks, posljedica? Ne može se više voziti - podivljao Icon_mrgreen
GocaS6 Wrote:

molim bez glupih OT

Da, moraš malo isturpijati gdje dođe španer al ništa strašno, ostalo sve paše na šaraf. Postavim ti slike sutra, imamo mi jednoga keca G60, manja remenica, čip, oko 190 ks, posljedica? Ne može se više voziti - podivljao Icon_mrgreen

podivljao Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen dobar!!!

molim bez glupih OT

podivlja hahaahahah
aj samo slikaj pa stavi
oćebit šta od tih slika
nivoST Wrote:oćebit šta od tih slika

Pošalji mi mail na PM velike mi slike, ne mogu ih ovdje postaviti. Icon_rolleyes
Evo uspio sam Icon_wink

[Image: i96102_DSC00896.JPG]

[Image: i96101_DSC00894.JPG]

Evo tu moraš malo obrusiti ništa strašno Icon_wink

[Image: i96100_DSC00895.JPG]
Reference URL's