Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Priroda photo by Igy
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Malo dosadnu nedelju na vikendici iskoristio sam da malo slikam, na zalost slike nisu neke visoke rezolucije jer su sa mobitelom slikane ali ipak se vidi ono kako sam zamislio da uslikam, i ono glavno, svaka slika je originalana, nije prosla kroz photo shop

a ovo je jedan rani pogled kroz prozor, probudio sam se samo da se vode napijem a usput sam i napravio jednu sliku i ponovo legao da spavam
Super su si fotke.

Fotke sunca, pogled sa planine, pogled drveta u vis, i ova fotka sjenke. Te bi izdvojio kao naj interesantnije.
Fino fino....ovo na ovom forumu treba se napisat knjiga " Kako od tunera do foto-slikara ? " hehe :D
Zato i jest dobar forum, sto nije striktno auto, ali nije bas ni buvlja pijaca. U nekim okvirima.

daki Wrote:
Super su si fotke.

Fotke sunca, pogled sa planine, pogled drveta u vis, i ova fotka sjenke. Te bi izdvojio kao naj interesantnije.

hvala Icon_wink

svaka cast, sve su slike odlicne, imas talenta... Smile Smile
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13