Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Slike sa Mora, freekvw1983
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ovako je prosao vikend RCat i mene. Tako lijepe scene se rijetko dozivljavaju te su pravi odmor za oci i dushu. Oim slikama dijelim djelic nasih dogodivstina sa vama, clanovima bhtuning.com foruma u nadi da odustanete od zaludjenosti i prepirki te da predjete na nesto pomalo zaboravljeno na ovom forumu; Ljubav i razumjevanje..
uzivajte..

prefino bogam,slike kao uvijek na nivou,a mazdica.....ma ljepotica
hebem ti ispite.... :S

Nego koji ovo aparat koristiš??
Extra slike,a vidim i extra provod
Extra slike,a vidim i extra provod
predobre slike svaka cast
Hvala ti za ove fotke dje cuo i necuo Smile

Merak za oci !!! NEmam rjeci,..
evo jos nekih slika koje sam uhvatio na tom prediivnom vikendu

kao sto sam vec rekao,prefino od mora..prirode...do mazdice
Daj jos !!
zar jos slika da stavim..pa nisam citavo vrijeme bio posvetio fotoaparatu... ipak zelio sam da se opustim, a to se uz slikanje zesko postize..
umjetnik ostaje umjtnik Smile
dramaturgija, slike su extraaa, taman te i htjedoh pitat jesil ispustio aparat iz ruku ikako Smile
ehh kokuze.. mozda jednom uskoro poslikam dubrovnik kako treba.. nismo imali previse vremena da trosimo na sve pojedinosti na zalost. Rado Radojko, jeste, cesto je to auto bilo u Slavonskom Brodu.
sto se tice komentara ostalih:
HVALA MNOGO PUNO! Smile
heh... odbij tisuce i sve ce biti u OK!
Smile
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13