Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Pozdrav iz Tuzle
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ja maloprije budalasao, išao nešto da kopiram do merkatora, pa mi bilo usput Icon_biggrin

I jesi kopirao? Smile
Stoja ko kuca!
originalno...otpozdrav za tz...
luuuuuudooooooooooooooooonja ! Wink
hehehe 13 sek cca do 100-tke Icon_mrgreen a ti se nevidis nikako pozz i tebi...
hehehe... pozz i tebi iz sarajeva, sta ti to sunce bljesti pa se nista nevidi i sta si to zaboravio pilotke.... Icon_mrgreenIcon_mrgreen
hehe kako ti brzo nabija do crvenog, kod mene ne moze ni doci do crvenog, buka nesnosljiva. a mozda mi je i obrtomjer nije tacan :s hehe
moracu i ja koji klipic postavit Icon_lol
Hehe Wink
Ma mogao sam i 10sek Smile, već sam puno šlajdrao (m+s) a i inače druga ide do 80km/h,i onda treća lansira Smile Cvike su mi izgrebane, pa rekoh da ne pokupim banderu Smile
+ Tokyo drift soundtrack.....Icon_mrgreen

Rada Wrote:
+ Tokyo drift soundtrack.....Icon_mrgreen

Dao bih ti plus + , ali nemogu više Icon_biggrin

hehehe dobri ste
fino...samo da si bolje snimio...i sam kazes "ne valja mi kamera" :D
Ma joj, jednom rukom čuv'o laptop da ne odleti (bio na suvozačevom sjedištu,a snim'o web camericom,postavio iza volana Smile) a drugom šaltao, a volan :D?
Htio malo Tuzlu snimat, ali nije se ništa vidjelo: belo, oko mene sve je belo Icon_lol
dobro nabija do 100, ali do crvenog puni samo tako, pogotovo kad ti ne valjaju gume hehe :D
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13