Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Prof vozači traktora
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
viđajte šta ljudi rade s traktorom Icon_mrgreen
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
a ovaj drifta
ovaj isto
ovo su profesionalci Icon_mrgreen
Tractor Burnout
Furaju se na poKle-ta i njegovog viljuškara Smile Jel ovaj na 4 snimku ima xenon-e :D ?
to su noviji traktori možda i imaju ksenone jer kolka je njiva treba sve viđat ako te ufati noć dok radiš Icon_mrgreen
prejako, pogotovo u ovom cetvrtom klipu, odmah se sjetim svog driftinga na poligonu na ilidzi i kako mi se raja kacila za auto.... Smile Smile

evo i jedan klipic od mene.... lik se jedva drzi kad polazi.....

Traktor GTI

ovaj na tvom video klipu ko da baš ima motor iz GTIja Icon_mrgreen al ide traktorIcon_mrgreen da je ono na street race oćeratiIcon_mrgreen
trbalo bi, cekaj da vidi ovo kolega Ja_I_Moj_Gti da vidimo sta ce on reci..... Smile Smile
Mos mislit kad se oni sastanu pa krenu njivu orat' (hrk isa ti mlada, potraj ovce)
najjaci je onaj burnout, kako smijesno polako se okrece tocak...huhu
Kad ce Holywood plasirati film "Mad Farmer" ?Icon_lol

Bocky Wrote:prejako, pogotovo u ovom cetvrtom klipu, odmah se sjetim svog driftinga na poligonu na ilidzi i kako mi se raja kacila za auto.... Smile Smile

evo i jedan klipic od mene.... lik se jedva drzi kad polazi.....

Traktor GTI

joooj poligon Ilidza, to mi je 2minuta od kuce, jedan dan sam isao sa tri razlicita auta da vidim kako balansiraju na ledu Smile
onaj zeleni traktor po blaut, onaj bas drift fin baca hehe :D
poKle Wrote:joooj poligon Ilidza, to mi je 2minuta od kuce, jedan dan sam isao sa tri razlicita auta da vidim kako balansiraju na ledu Smile

a meni je nekih 10-ak minuta od kuce, ako ne i manje.... ljepota je tamo po snijegu, tu sam cak 5x otkido auspuh na autu..... Icon_mrgreenIcon_mrgreen
dobrih traktora :P
Reference URL's