Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Zena vozac! - novo
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pukoh od smijeha Icon_lol

oooj dzukele Icon_lolIcon_lol
al kraljice 2-3 puta se odbija, ko lopta hahahahaha :D
hahahhahahaahha sta uradi zenska Icon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lol
joj kako ja zenske vozace ne mogu razumijeti, ona je dodala gas do poda, eto kao da joj se rampa ne spusti... jooj...
tako je kod mene jedna komsinica...tek polozila i sjela s muzem u octaviu novu...i ono ravno tockovi stoje, i ona nazad krenu i stade...e sad kad je trebala da izadje s parkinga, logicno je da je trebala puni, pa izac...a ona je ostavila onako ravno tockove i krenula naprijed....i jedva na kraju izvuce...Icon_lol
Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen
hahahhaha... cudo nije nastavika naprijed... Smile Smile
Nemam rjeci. A gotovo sam siguran da je rekla kako nesto sa autom nije uredu, tipa papucica od gasa se sama zaglavila, ili mozda volan, pa cak i da joj je parking rampa jednostavno bez upozorenja izletila pred nju.
BAs je Cool!!!!!
hehehe,sto me nasmija,sreca pa nije puni bio,iscupala bi komplet rampuSmile
ahahahahha  lol :D

edoze Wrote:
hehehe,sto me nasmija,sreca pa nije puni bio,iscupala bi komplet rampuSmile

heheeh..upravu siii...ja neznam sta je ona mislila..al bas me zanimaa..ovi snimcii kako se samo mogu naci u tom trenutku da to snime..ja ovako nikad nes nisam snimio..hehe

da mi je bar vidjetSmile
AH... JAO...

pa, ovo je nevidjeno! eto... ima jedna gora od mene hiiihihih
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13