OOOOO pa to mi izgleda kao pr0 aparat,nek je sa srecom.
P.S. EXTRA slika

jaran ga je kupio u it computersu ono neshto 25 km rata fazoni ... koristio sam ga malo, nako, nista posebno, canon je zakon
ma samo ba treba podesit fino, moci ce se extra slika s njim napravit...
ovo je onaj poluprofesionalni, imam i ja nesto slicno i slike su dobre, ako znas dobro slikat...
velicina objektiva ti odredjuje kvalitet slike, jer nema nista od onih malih objektiva, tako da je ovaj i previse...
nek ti je sretno i da se ustelis i slikas fine slike s njim

uslikaj šta mlađe pa ću ti reći kakav je fotoaparat
Ne brini se ti nista, nije ovo Kuduz ni uzeo da slika prirodu i leptirice
:P
Nije los aparat, cak sta vise za tvoje potrebe odlican. Ovo je sto bi rekli semy dumb

, ali salu na stranu.. za klasu bolji od mog, cak i dvije.
Evo jedne slicice od sinoc,malo sam probo aparat pa eto....
[
attachment=7919]
uslikaj šta mlađe pa ću ti reći kakav je fotoaparat
Ne brini se ti nista, nije ovo Kuduz ni uzeo da slika prirodu i leptirice
:P
hehehehe zna Ajdin :D:D:D ma nista sad aparat u torbicu i lagano na Panoniku i okolna kupalista :D:D:D:DD:.....a onda na forum :D:D:D
ma kaki...meni se nesto olympus nije najbolje pokazo...nije on los, al sam zadovoljniji sad sa samsungom, nego sto sam bio s olympusom...a canon je canon, on stvarno pravi jedne od najboljih slika...
hehehehe zna Ajdin :D:D:D ma nista sad aparat u torbicu i lagano na Panoniku i okolna kupalista :D:D:D:DD:.....a onda na forum :D:D:D
"Šećeeeru, bil pozirala za jednu slikicu?"
"Ma moooožeeee
"
Ko da vec vidim ovakav razgovor
:PPPP
Prijatelj je prije par dana kupio Olympus 560 UZ, strahota! Bas sam ga poredio sa Sony Cyber Shot W300 koji je kupila djevojka, i neuporedivo je, Olympus 10 klasa iznad, a cijenom su tu negdje.
Sve zavisi kome za sta treba kamera, ja sam davno skonto da ti za ovo "obicno" slikanje treba najobicnija kamera sa 5 mpx i to je to

"Šećeeeru, bil pozirala za jednu slikicu?"
"Ma moooožeeee
"
Ko da vec vidim ovakav razgovor
:PPPP
seceruuuuuu :D moras i ti bit tu......
al nemoj da celu izostavis sa slike....da joj pojasni kako pritisak na turbini namjestit :D:D:D