Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Hyundai Accent
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Svaka čast,drug! Skidam glavu a ne kapu :D

Pitanja:

1. Kako si skinuo ručicu mjenjača i skratio polugicu?
2. Kako si spustio auto,ako si spuštao Icon_wink?
3. Koliko je bio pain the ass da promijeniš osvijetljenje cajgera?
4. Ček da se sjetim...Raspon 4x114.3 ili 4x100? Profil točka?

Za sad.. Icon_biggrin
Skidam kapu, pogotovo sto je sve rucni rad i nema dijelova za njega...
jao premocan hyundai, svaka cast, jako dobro uradjen posao...
Iako nisam ljubitelj hyundai-ja tvoj mi se stvarno svidja Wink
extra sad ce nam deyo bit ljubomoran
Icon_redface + Jači motor,i ima klimu...a - ima kamara Icon_wink
Evo da se napravim pametan Smile... Ako hoćeš one neonkice iznad papučica,i kod suvozača...sat u autu se pali kad okreneš bravu na acc, odvrni ona dva vijka u pepeljari skini tablu, i imaš na jacku od sata + i dovuci ga do papučica (sve je šuplje Icon_biggrin),spoji neonkicu a - možeš na šasiju Smile Možeš ostaviti po noći da svijetli, samo okreneš ključ na acc Smile
Pitanje: Jel možeš upaliti auto a da ne pritisneš kvačilo? Možeš li izvaditi ključ iz brave u pola vožnje a da se auto ne ugasi? Hvala Wink

Rada Wrote:
Tvoj je 1.5motor ak se ne varam!!? Strava su ti motori,imao sam priliku vozit jednog. Idu ko ludi

Sad da ne bude nekom prozivka, ali jedem ove od 100KS Smile Ja sam svom samo skin'o katalizator,srednji lonac i k&n panelni filter stavio (pošto nema onaj induction kit za naše godište Icon_cry) Smile

Deyo Wrote:
Evo da se napravim pametan Smile... Ako hoćeš one neonkice iznad papučica,i kod suvozača...sat u autu se pali kad okreneš bravu na acc, odvrni ona dva vijka u pepeljari skini tablu, i imaš na jacku od sata + i dovuci ga do papučica (sve je šuplje Icon_biggrin),spoji neonkicu a - možeš na šasiju Smile Možeš ostaviti po noći da svijetli, samo okreneš ključ na acc Smile
Pitanje: Jel možeš upaliti auto a da ne pritisneš kvačilo? Možeš li izvaditi ključ iz brave u pola vožnje a da se auto ne ugasi? Hvala Wink

wtf deyo :D

Dobro Deyo nismo mi sumnjali u tebe, izadji malo u susret konukreniciji, nemoj odmah da napadas Wink

Davor_ Wrote:

Deyo Wrote:

wtf deyo :D

Ja sam mogla kod svog pezoa jedno vrijeme izvaditi kljuc i auto jos uvijek radi, al zato ugasis svjetla i auto se ugasi Icon_biggrin Tako da sam ga jedno tri dana gasila na svjetla dok nisam kvar otklonila!

respect za ovo
predobar accent
fino odradjeno ...postujem!
Ma super si odradio autich! Respect, pogodovo jer si radio sve sam! Auto je puno, puno ljepse! Cista 10-ka!
fin Hyundai pravoo..neobicno skroz,svaka cast...
pozz
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13