Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Trebam malu pomoc oko pronalazenja guma...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Citao sam po forumima da se mogu nabaviti polovne gume, sa jako dobrom sarom, za malo para... Jel zna neko gdje bih mogao pogledati 19-ke..? Treba mi 235/35 r19...
je*iga ima tih guma... al za malo para a da su dobre... tesko
ado_M3 Wrote:je*iga ima tih guma... al za malo para a da su dobre... tesko

Nisam mislio sad za dzaba, ali da su jeftinije od novih... Nisam sad bas pri parama, pa zato hocu ovu verziju sa polovnim gumama, da me izadje nesto jeftinije.... A gdje ima tih guma..? I za koliko bi se para mogle naci neke da valjaju, tj. da su dobre, a da nisu malo para, vec umjereno...?Icon_smile
Polovne ni sesnaeske sa dobrom sarom ne mozes naci a ne 19, to ti je druze pogodak na bingu. Icon_mrgreen
Alden_SA Wrote:Polovne ni sesnaeske sa dobrom sarom ne mozes naci a ne 19, to ti je druze pogodak na bingu. Icon_mrgreen

Bas ste me utjesili vas dvojica... Prvo nema za malo para, a drugo nema da valja... Ima li da ne valjaju, a da su skuplje od novih....? Icon_mrgreen

Ja sam cuo da neke firme uvoze polovne gume, sa dobrom sarom, a dosta su povoljnije od novih... Treba mi nesto sto ce pregurati do jeseni...

Ako mi je lakse dobiti na bingu, nego naci ove gume, pa onda cu igrati bingo i kupiti nove....Icon_biggrin
Sina Wrote:
Alden_SA Wrote:Polovne ni sesnaeske sa dobrom sarom ne mozes naci a ne 19, to ti je druze pogodak na bingu.  Icon_mrgreen

Bas ste me utjesili vas dvojica... Prvo nema za malo para, a drugo nema da valja... Ima li da ne valjaju, a da su skuplje od novih....? Icon_mrgreen

Ja sam cuo da neke firme uvoze polovne gume, sa dobrom sarom, a dosta su povoljnije od novih... Treba mi nesto sto ce pregurati do jeseni...

Ako mi je lakse dobiti na bingu, nego naci ove gume, pa onda cu igrati bingo i kupiti nove....Icon_biggrin

ima kod nas u doboju lik uvozi iz austrije gume reparirane imaju i 19ke a nisu nesto skupe mnogo
Davor_ Wrote:ima kod nas u doboju lik uvozi iz austrije gume reparirane imaju i 19ke a nisu nesto skupe mnogo

Ti si ovdje u gadnom off-u...Icon_lol Trebas napisati da nema 19-ki ni za lijeka....Icon_mrgreen (salim se malo)

A da li bi ti meni mogao nabaviti broj mobilnog tog lika ili ako ti je usput da svratis i pitas ima li 235/35 i koliko para..?
Ovako, ne znam odakle si ali ja sam bio par puta u Gumimarket u Sarajevu, na Stupu i imaju bruku nekakvih guma ne znam za 19ke ali su haman nove! CIjena 40 KM! Jedne sam vidio ali 15ke, nepasu mi za auto ali nikad nisu postavljane, i prodaju se kao polovne! A sve su Michelin i Pireli i tako te renomirane tvrtke!
Alden_SA Wrote:Polovne ni sesnaeske sa dobrom sarom ne mozes naci a ne 19, to ti je druze pogodak na bingu. Icon_mrgreen

Ima jasta, samo treba naci. 17" sam nasao, 2 seta bio, da glava boli kakve su gume, 200 km sve cetiri.
Pa Trizex javi se ICEMAN-u na PM on trazi kakve fine 17-ke,trebaju za bimera
Trebam provjeriti jesu li jos aktuelne, ovo je bilo prije mjesec i po
Jarane ako budes gdje isao u Srbiju imas kod lika u Rumi, te gume povoljno!
FCRS Wrote:Jarane ako budes gdje isao u Srbiju imas kod lika u Rumi, te gume povoljno!

Ruma-Guma Icon_lol

Ovo je u bg: Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.

Quote: Firma postoji od 1996. godine i unazad svo to vreme smo se trudili da usavršimo znanje i umeće, proširimo asortiman i upotpunimo našu ponudu na tržištu.Tako smo i postigli zavidan nivo (dosta veći nego na početku) u kvalitetu usluga, asortimanu robe kako guma tako i felni kao i odredjene dodatne opreme.
Ono sto mi radimo je u stvari kompletna usluga oko točkova vaseg "ljubimca na točkovima". Nudimo naravno i kompletne vulkanizerske usluge.Vršimo prodaju polovnih guma iz uvoza u svim dimenzijama i to u tri nivoa kvaliteta, tako da nudimo gume za svačiji dzep.

Ali neznam koliko će ti se isplatiti zbog puta,osim ako nije usput Icon_wink
Ja sam iz gradiske/banjaluke... (malo tamo, malo ovamo) Tako da bi mi najblize bio doboj.... Ali opet nije nista tako daleko, uvjek neko negdje ide, pa se i to moze srediti.... Sto se tice rume, moram pogledati gdje je to na karti, pa da onda trazim nekoga kome je usput... Icon_razz

@addo: da ti nije usput taj gumimarket u sarajevu, da navratis i vidis ima li kakvih 19-ki? Ili bar broj telefona da mi nabavis..?
Sina Wrote:Sto se tice rume, moram pogledati gdje je to na karti, pa da onda trazim nekoga kome je usput... Icon_razz

Ruma ti je malo prije Novog Sada, prolazio sam tuda par puta
Pages: 1 2
Reference URL's