Citao sam po forumima da se mogu nabaviti polovne gume, sa jako dobrom sarom, za malo para... Jel zna neko gdje bih mogao pogledati 19-ke..? Treba mi 235/35 r19...
je*iga ima tih guma... al za malo para a da su dobre... tesko
ado_M3 Wrote:je*iga ima tih guma... al za malo para a da su dobre... tesko
Nisam mislio sad za dzaba, ali da su jeftinije od novih... Nisam sad bas pri parama, pa zato hocu ovu verziju sa polovnim gumama, da me izadje nesto jeftinije.... A gdje ima tih guma..? I za koliko bi se para mogle naci neke da valjaju, tj. da su dobre, a da nisu malo para, vec umjereno...?

Polovne ni sesnaeske sa dobrom sarom ne mozes naci a ne 19, to ti je druze pogodak na bingu.

Alden_SA Wrote:Polovne ni sesnaeske sa dobrom sarom ne mozes naci a ne 19, to ti je druze pogodak na bingu. 
Bas ste me utjesili vas dvojica... Prvo nema za malo para, a drugo nema da valja... Ima li da ne valjaju, a da su skuplje od novih....?
Ja sam cuo da neke firme uvoze polovne gume, sa dobrom sarom, a dosta su povoljnije od novih... Treba mi nesto sto ce pregurati do jeseni...
Ako mi je lakse dobiti na bingu, nego naci ove gume, pa onda cu igrati bingo i kupiti nove....

Davor_ Wrote:ima kod nas u doboju lik uvozi iz austrije gume reparirane imaju i 19ke a nisu nesto skupe mnogo
Ti si ovdje u gadnom off-u...

Trebas napisati da nema 19-ki ni za lijeka....

(salim se malo)
A da li bi ti meni mogao nabaviti broj mobilnog tog lika ili ako ti je usput da svratis i pitas ima li 235/35 i koliko para..?
Ovako, ne znam odakle si ali ja sam bio par puta u Gumimarket u Sarajevu, na Stupu i imaju bruku nekakvih guma ne znam za 19ke ali su haman nove! CIjena 40 KM! Jedne sam vidio ali 15ke, nepasu mi za auto ali nikad nisu postavljane, i prodaju se kao polovne! A sve su Michelin i Pireli i tako te renomirane tvrtke!
Alden_SA Wrote:Polovne ni sesnaeske sa dobrom sarom ne mozes naci a ne 19, to ti je druze pogodak na bingu. 
Ima jasta, samo treba naci. 17" sam nasao, 2 seta bio, da glava boli kakve su gume, 200 km sve cetiri.
Pa Trizex javi se ICEMAN-u na PM on trazi kakve fine 17-ke,trebaju za bimera
Trebam provjeriti jesu li jos aktuelne, ovo je bilo prije mjesec i po
Jarane ako budes gdje isao u Srbiju imas kod lika u Rumi, te gume povoljno!
FCRS Wrote:Jarane ako budes gdje isao u Srbiju imas kod lika u Rumi, te gume povoljno!
Ruma-Guma
Ovo je u bg:
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
Quote: Firma postoji od 1996. godine i unazad svo to vreme smo se trudili da usavršimo znanje i umeće, proširimo asortiman i upotpunimo našu ponudu na tržištu.Tako smo i postigli zavidan nivo (dosta veći nego na početku) u kvalitetu usluga, asortimanu robe kako guma tako i felni kao i odredjene dodatne opreme.
Ono sto mi radimo je u stvari kompletna usluga oko točkova vaseg "ljubimca na točkovima". Nudimo naravno i kompletne vulkanizerske usluge.Vršimo prodaju polovnih guma iz uvoza u svim dimenzijama i to u tri nivoa kvaliteta, tako da nudimo gume za svačiji dzep.
Ali neznam koliko će ti se isplatiti zbog puta,osim ako nije usput

Ja sam iz gradiske/banjaluke... (malo tamo, malo ovamo) Tako da bi mi najblize bio doboj.... Ali opet nije nista tako daleko, uvjek neko negdje ide, pa se i to moze srediti.... Sto se tice rume, moram pogledati gdje je to na karti, pa da onda trazim nekoga kome je usput...
@addo: da ti nije usput taj gumimarket u sarajevu, da navratis i vidis ima li kakvih 19-ki? Ili bar broj telefona da mi nabavis..?
Sina Wrote:Sto se tice rume, moram pogledati gdje je to na karti, pa da onda trazim nekoga kome je usput... 
Ruma ti je malo prije Novog Sada, prolazio sam tuda par puta