Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Zamalo izbjegao vlak !!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Otišao bi Prius u pm  8| Jel ovo u Hrvatskoj!?
Nisam siguran, ali ko god da je ovo bio, glup je skroz.
Icon_eek

Icon_exclaim
Fakat I can't believe it! Ovdje je jos upozorenje, obiljezeno, ovo se jako cesto zna desiti u Rajlovcu u industrijskoj zoni, gdje nije obiljezeno, a nepregledno je jako vidjeti da li voz dolazi tako da sve do jednom...

aidic Wrote:
Fakat I can't believe it! Ovdje je jos upozorenje, obiljezeno, ovo se jako cesto zna desiti u Rajlovcu u industrijskoj zoni, gdje nije obiljezeno, a nepregledno je jako vidjeti da li voz dolazi tako da sve do jednom...

ko to ide u shoping u robot il velpro Icon_mrgreen

koji genije, zasluzuje da ga pokupi Icon_mrgreen

KoKUz Wrote:

aidic Wrote:

Hehehe, ima tamo, ali ima i na ovom mjestu gdje su mercur, podravka i mercator, sve tri veleprodaja, aluminijska tri ista objekta Icon_biggrin

Nezna ni on kako je prosao :D

KoKUz Wrote:

aidic Wrote:

ja ondje vrat izvrnem "zvjerajuci" naokolo, jer idem pravo polako preko onih sina... odvali trapove...

E sot ne krepase baterije, kad je ovako glup pa da imam sta vidit...c.c.c.c.
ovo meni mirise na montazu. brklja pokriva cijelu sirinu ceste kako je onda uspio proci a da istu ne podigne. probajte usporeno pustiti i vidjet cete trag kejanja. ili je voz pusten da ide sporije ili je auto ubaceno.
mozda grijesim ali iz moje perspektive izgleda tako

emirEX_sa Wrote:
ovo meni mirise na montazu. brklja pokriva cijelu sirinu ceste kako je onda uspio proci a da istu ne podigne. probajte usporeno pustiti i vidjet cete trag kejanja. ili je voz pusten da ide sporije ili je auto ubaceno.
mozda grijesim ali iz moje perspektive izgleda tako

ne pokriva cijelu sirinu ceste na videu... zato je i auto proslo po lijevoj traci na svojoj strani rampe, zatim po desnoj traci na strani rampe gdje je kamera(da izbjegne rampu)... ali opet je montaza, nemoguce je ovo Smile uostalom zar bi neko ko vozi toyotu prius ovako riskirao :P za ovo treba biti mud***, a takav bi vozio nesto manje ekoloski osvjesteno, ne? Icon_lol
a sumnjam da je u Hrvatskoj, jer mislim da nema ovakvih vozova(onaj tip) u Hr.
puno pametujem :(

ne smeta nam....
meni izgleda da je montaza, a moze biti i da je istina, ima svakakvih hajvana pa ajd im znaj... Smile Wink
nije "Zamalo izbjegao" nego "Izbjegao vlak"...fkt prodje u bocu...
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13