kijamet

Kod nas u Sa je sinoc grad padao jedno dobrih 20.-ak minuta, i to bas onako velicine ljesnika, sreca pa autima nije naudio, mada je moje bilo na sigurnom u garazi, a nevrijeme, grmljavina popracena strasnim hucanjem i pljustanjem kise se zadrzala dobrih sat vremena... MOje Jezero (naselje u Sa) poplavilo, jos kako su radovi na cesti, sve je sljunak istjeran bio, pukla vodovodna cijev, ali slikica nemam, ne sjetih se da slikam!
U 19.20 počelo, ja ušao u stan u 19.21, za dlaku

Daki, ako ovdje živiš, onda ti često parkiram dole pod prozor :D
U 19.20 počelo, ja ušao u stan u 19.21, za dlaku

Daki, ako ovdje živiš, onda ti često parkiram dole pod prozor :D
Da tu sam, to mi je sa prozora fotka. A imaju i fotke zgrade
u nebesa
Kula G

Vidjao sam i ja tebe mislim par puta pod svojim prozorom hehe,ja ti živim 'vamo preko puta lamela,Dervišev komšo.. Ako si to bio ti

Kula G

Vidjao sam i ja tebe mislim par puta pod svojim prozorom hehe,ja ti živim 'vamo preko puta lamela,Dervišev komšo.. Ako si to bio ti

Taj sam ..
OT !!
i ovdje je bilo kijameta, al nije bilo stete velike
ja otvorio prozor i divio se prizoru, ne vidja se to svaki dan

Nek je malo nakon one sparine...
Ali djaba evo opet sparine... :(
Ma super je sad kako je bilo. Sreca pa led nije ostetio kola. Bilo me je frka pravo !!
Super slika, samo jos malo vrh zgrade da se vidi.
Daki, naplati Frankofazu jednokratnu reklamu na bhtuning.com ;-)
kad je grad u SA opalio ja bio u Blažuju malo imam tačkica po karoseriji,ali su jedva vidljive...
ali se tek sad moglo vidjeti kako su nam ceste katastrofalne,nigdje odvoda,sve krivo...u pm...
mene ufatilo u kolima...brisaci ne mogu da obrisu kolko pada, isto rijeka da ide na soferku...izlazim i normala u 2. brzini, i lagan gas, kad poce nosit prednji kraj...sta je ovo reko u pm...skroz izgubio kontakt s podlogom, ko rijeka po cesti...
lagano dodjem do zgrade i sakrijem auto pod strehu, sto je sigurno, sigurno je