Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Fiat Punto HGT (autopijaca.ba)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
FIAT Punto 1.8 HGT
KM 9 900

PODACI
Godina:   2001
Snaga:   kS 130
Boja:   plava metalik
Kilometraža:   90 000

OPIS
Cijena do registracije, klima, navigacija, radio CD, servo, el.stakla, centralna brav,a alu felge, metalik boja, sportski ovjes, extra stanje  

P.S. Al´ je ocuvan u p.m.
Evo pokusavam natjerati burazera da vidimo moze li se izvrsiti kakva zamjena uz neku doplatu za ovoga...
jel ovo onaj iz hoby car-a. ako jeste vidio sam ga juce bio u praonici pored hoby car-a. onako na oko ne izgleda lose. cijena solidna i nije puno. sad kakva mu je servisna istorija (servisna knjiga) u to ne ulazim jer nisam se respitivao.

ovo sto pise sportski ovjes to mogu macku o rep objesiti. ovjes je isti kao na svakom HGT-u. pitajte tepSIJA-u sta je pravi sportski ovjes za HGT-a.

pozz i sretno cijena je dosta povoljna
jest iz hobby cara onaj, isao ga bas ja s burazom gledati... slozio bih se s njima sto su naveli da je stanje extra... jer stvarno i jeste tako.
a da ovjes se standardni HGT-ov, iznutra je takodjer pravo ocuvan bas me ono imresionirao...
vidio sam ga i ja  u hobby car-u i predobar je sto jest jest
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13