grrr da je meni ova zvijer
Pa dizel je !!!

kakav dizel daki sta je s tobom
zdravo . pisem iz Tuzle . zovem se Adnan . polozio ljetos kao vozac sigurno slab , al brzo ucim . da s epohvalim iza sebe imam vec jedan udes. i jos par manjih . i jurcam gradom u crvenom audiju 80 iz 91 god . quattro poznat kao skyline. heheheh . malo njega da prestavim bio 2.016v 137ks 101kw , ima neke opreme tipa abs , servo , prozore siber retr. na struju , color stakla , metalik , quattro , i tako to sport verzija . sad je 16 td s nekih 70 ks tek toliko da se kotrlja i trosi nekih 7,5 do 8 grada . ima nekih prerada , home made customs .
bazni model
I stisaj malo ton, nisi ovce samnom cuvao !!!
Zato sto je trosio 20 litara, a neznam inace gdje pojedinci zive ili imaju bogu hvala kesha da se po cjeli dan mogu vozat sa prosjekom 20 litara. Ali glavni razlog je crkavaneje elektronike koja se nije mogla zamjeniti.
To je vec nesto drugo. Drug ima benza 1.8 90 KS, a ja ga sibam sa svojim dizelom, a trosi mu 15 hladno, znaci on to kaze, a audi mu je preljep. Crni zatamljen, crni spojleri prednja zadnja i na gepeku, i neke 15ke slicne mojim.
Ima motor sve ima oscim te elektronike, a mislim da i ona ima samo je ujebana. Javim ti detalje.
Quattro je potezak zbog kardana, ali o tom po tom. Da nezacatavamo

Ebga meni se ne krvari. Nikad nista posebno, ipak ja imam na umu da je auto koje vozim staro 20 godina, i da se kvari 50% manje od novijih kola. Pogotovo renola.
Jos samo xenoni steta sto dodjose H7
ouu mashala legle su mu stopke pravo a i xenoni CESTITAM
Vidio sam auto na SR u Sarajevu i stvarno je tip top
To je naj veca glupost, farbanje karambolki pola/pola i stavljanje B4 haube na ovog uzas.