Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Djeca dželati po Sarajevu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Nova zanimacija djece u sarajevskom naselju Bjelave je mučenje i ubijanje životinja. U jutarnjim satima 25. juna, prolaznici su mogli vidjeti dva dječaka kako muče i ubijaju tri mačića.

Po riječima očevidaca, dječaci su dva mačića vezali za drvo, a onda na njih bacili veliki kamen i skakali po njima dok ih nisu usmrtili. Treći mačić je zaklan i bačen u kontejner.

Djeca koja su pokušala pomoći mačićima su otjerana kamenjem, a kada su jednog od dječaka pokušali prijaviti ukućanima, dobili su odgovor "da ne dosađuju više".

Počinioci djela su tek drugi razred osnovne škole.

Elem, stoka uzme mačku, sveže je za drvo, baci na nju kamen od 10 kila, onda je udara od pod i gaza je dok jadna nedužna životinja ne ugine... mislim se šta li će ovi idioti raditi sa 20 godina kad rade to sa 9 godina... ?!?!?
Treba uzeti macku i natjerati ih da je pojedu!
hhh jbt kakvih ima  jadne zivotinje
da upravo to sto kazes sta ce tek s 20 godina radit..ovakve treba odma u ustanovu.psihijatru il nesto... to nije uredu..
da je moje djete u pitanju, udario bi ga bokserom te shutao po sobi dok ne padne u nesvjest. takvo nesto od mene nebi pokupilo pa samim time bi kazna bila veoma stroga. volim zivotinje, pa barem smrtonosne bile. a mace volim najvise! volio bih sad vise nego ista da ih neki pedofil siluje...
Strasno,ja zivim tu i moja je normalna generacija koliko toliko,ali tu gamad treba poubijati,daj nadjite imena da ja njima uradim sto su oni uradili macama,u ime raje sa BHT-a Smile
Fuj ovo treba svezati u podrum i ne hraniti 7 dana!!!
Ode sve u pivsku flasu... Previse djeca gledaju filmove i igraju igre s nasiljem... Neko je napisao kada ovo rade s 7-8 godina sta ce raditi kada budu imali 20 godina? Ubijati LJUDE na sred ulice bez bismilla? Ovo treba iskorijeniti u pocetku!

Najgore je sto ova djeca jos ni pelene s guzice nisu skinuli a ovo rade, a tek kad im nesto kazes odgovaraju da bog mili sacuva.... Suma sumare - ode ovo sve u 3 lijepe...
ja ne znam sta je toj djeci jebote...ja upamtio ovu djecu u mahali, uvijek se, od prije skole, igrala s kerovima i mackama, ni jedan nije pipno ni jednom macku il kera...a to je ba do roditelja, ne brinu se puno za djecu...vec treba neko od starijih da se nadje u ulozi roditelja i isamara ga momacki, pa da vidimo ocel onda...
treba ovoj djeci ikar poslužiti za doručak,da vide kako je u ratu bilo!!!
Treba ove balavce poslat odma u drzavnu firmu, da krepaju od gladi.... :(

MagNum_VTDI_GTI Wrote:
hahaha ljudi morate biti svjesni da su to bjelave najzanimljivije naselje u sarajevu poslije bistrika, znam iso sam u skolu gore Icon_mrgreen slazem se sa svim do sada navedenim metodama mucenja ove male djece Icon_mrgreen i da dodam imam ja jednog poznanika koji uzme macku popenje se na neboder i baci je sa nebodera Icon_lol jbg ima nas svakakvih Icon_lol

Dok si ti toliko smajlija stavio i ti si isti, ili bar ništa ne radiš protiv takvih likova...

jadan odgoj
treba im mamu jebat a njih pustiti da to gledaju i sve im govoriti ja ti nisam tata a jebem ti mamu

sorry na prostim rjecima
Evo i u Hrvatskoj slicna situacija :

http://kinkykolumnistica.blog.hr/2008/06...motna.html
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13