Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Help
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Eh ovako da pitam zna li neko sta treba uraditi,kad zoves Hrvatsku,znaci ukucam i pozivni broj i broj koji zovem,ali mi kazu nepostojeci broj,treba li neki prebroj ili nesto sasvim drugo,ujedno zovem da rezervisem apartman u mjestu Sreser na Peljescu,pa znali ko sta trebam uraditi

Hitno je!!!!!!!!!!!!!!!!
Ako je mobitel kucas 0038591 pa broj, eh sad ne znam kako to ide mozda zavisi na kojoj mrezi je mob. ili sta vec mozda nije uvijek 91, ali ja ove sve sto imam su 91, a koliko znam za peljesac je pozivni broj 020, pa ako je fiksni onda kucas mislim 0038520 pa broj koji imas!
P.s. Evo sad vidim da ima i za mob. cak do 098... Znaci ako je mob moras znati koji pozivni za mob. tacno, isto ko kod nas sto ima 061, 062, 3, 5,6!
Hahaha, imam ja prijatelja koji ima kucu dole, i trenutno je u Sreseru, da ne ides kod njega u apartman slucajno? Smile
Aidic pokusao sam na tvoj nacin nece,i da u pitanju je fiksni broj i da li jos neko zna kako to uraditi
Probaj umjesto 00 kucati 99 ... 99385...

Ja sam zvao Makarsu nedavno ovako ... 00385 21 *** *** ...bez problema.
ako zoves sa moba kucas:
+38520 *** ***
Pa ako kaze da je nepostojeci broj onda je nepostojeci broj Smile

LudoA Wrote:
Pa ako kaze da je nepostojeci broj onda je nepostojeci broj Smile

Icon_wink

ma 00 ili plus isto
99 se ne koristi odavno,
a sto rekose ako se ne koristi ne koristi se.probaj naci na netu neki online imenik
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13