Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Photosession, Citroen C6
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
evo nesto sto sam danas imao priliku da poslikam detaljnije. imao sam samo 20min vremena prije nego je zapocet transport za Beograd pa sam dobro iskoristio vrijeme valjda.. Smile

Naredni Photosession:
Icon_cool

C5 Salonski Smile hehe, neka si malo unio svjezine u forum, ubi ja sa Fordom Smile
cuj, mogao bi ja i Fordove poslikati... Smile

a C5 cim se registruje ide na Photosession.

za ovo sve se moram zahvaliti Hari-u. za one nepoznate on je pod nickom "TaZ MaNiA"
hvala druze za ovo..
STRASAN JE !
LAĐA PRAVA
Neka drzacu se ja Forda, i Mazdi, a ti opleti po ostalim Smile
uskoro ce C5 na Photosession
Ja bi ga kupio prije negoli i jednog Passata i Audija. Ne iz razloga sto ta auta nevalja, al brate nekako su mi ofucana, isto ko kad bi otiso pa kupio LEVIS 501
Meni su stopovi odlicni odudaraju od klasicnog dosadnog dizajna. A sto se tice udobnosti, konkurencija to nikad nije ni imala.
dobre slike druze,aa ova ladja.......uuuu nije za obicne smrtnike premocan je

Ja_i_Moj_GTI Wrote:
Vala recite sta hocete, al fotke su pravo profesionalno napravljene,freekvw1983 je izgleda pravo ispekao znanje, drug svaka ti cast, svakim danom sve vise dokazujes svoje znanje...
Vise mi se svidja kako su fotke uradjene nego samo auto..

mnogo ti hvala na tim komentarima... Smile
a uskoro ce biti i Westfield na Photosessionu! Smile

Tipo16V Wrote:
Da je sila od auta jeste, stvarno je savrsen ali ... nakon gledanja ovih slika odem na citroen.ba i pogledam i vidim

Citroën C6 Limuzina Motor ccm kW/KS Cijena sa PDV
C6 3.0i V6 Avt. Bencin 2946 155/211 102.550  KM
Lignage 3.0i V6 Avt. Bencin 2946 155/211 108.983  KM
Exclusive 3.0i V6 Avt. Bencin 2946 155/211 124.923  KM
C6 2.2 HDi FAP HDI 2179 125/170 98.356  KM
C6 2.7 V6 HDi FAP Avt. HDI 2720 150/204 109.363  KM
Lignage 2.2 HDi FAP HDI 2179 125/170 104.817  KM
Lignage 2.7 V6 HDi FAP Avt. HDI 2720 150/204 115.837  KM
Exclusive 2.2 HDi FAP HDI 2179 125/170 120.737  KM
Exclusive 2.7 V6 HDi FAP Avt. HDI 2720 150/204 131.757  KM

Cega bolan krvnih zrnaca????

Icon_eek

Ma bjezi ba, vise mi nije tako ni dobar !!! Ma bjez ! !! !!

pa sta ste ocekivali to?
ovo auto ne dolazi u salone ako nije unaprijed poruceno.
a po ugodjajima voznje mogu reci da onaj tko ima taj novac sigurno nece pogrijesiti ako si uzme ovu ladju. ekskluzivitet je sa ovim autom zajamcen i da sam u mogucnosti ovo bi uzeo prije ijednog BMW 5 ili Merc E ili Audi A6. a ako se nekome auto ne svidi radi cijene onda jbg.. uvjek ima negdje Ford Focus i VW Golf pa nek navali raja.
ove slike ne pokazuju cijenu auta vec njegov dizajn i njegovu velicanstvenost.

freekvw1983 Wrote:
pa sta ste ocekivali to?
ovo auto ne dolazi u salone ako nije unaprijed poruceno.
a po ugodjajima voznje mogu reci da onaj tko ima taj novac sigurno nece pogrijesiti ako si uzme ovu ladju. ekskluzivitet je sa ovim autom zajamcen i da sam u mogucnosti ovo bi uzeo prije ijednog BMW 5 ili Merc E ili Audi A6. a ako se nekome auto ne svidi radi cijene onda jbg.. uvjek ima negdje Ford Focus i VW Golf pa nek navali raja.
ove slike ne pokazuju cijenu auta vec njegov dizajn i njegovu velicanstvenost.

Icon_lol

TaZ MaNiA Wrote:

VR6Boki Wrote:
Ove ekskluzivne Citroene nikad nisu uzimali ti ljudi kojima je bitan znak i ko ce se sve za njima okrenuti, nego bas oni koji uzmu to auto jer cijene sve njegove prednosti. Auto je klasa A6 i BMW-a 5, a u skladu sa tim je i cijena. Nece se grabiti za njim, al naci ce neke svoje kupce...

C6 - A8 - BMW7 - VW Pe....

Koliki je osovinski razmak C6?

Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13