Odakle je ova Opel Vectra, vidio sam je par puta ovdje u gradu je bila....
Opel vectra je iz Doboja, a ovo je slikano ispred diskoteke "Dzungla" u Doboju,ako se ne varam ...
ovaj kadilak ima dobre fele :D
najludji onaj kadett zeleni hehe
Ona lancia integrale i pug 205 su zanimljivi

ja mislim da je ta vectra iz TZ pa je prodata u Doboj mozda. znam da sam je vidjo po TZ i na autopijaci u Ormanici kod Gradačca
ova vectra moze biti osvakud,nisam cekao vlasnika da ga pitam,mozda je dosao samo na bazene u doboj kao i ja
ova vectra moze biti osvakud,nisam cekao vlasnika da ga pitam,mozda je dosao samo na bazene u doboj kao i ja
Zasto nisi? e jesi i ti neki...
nije iz doboja 100000000000000 sam siguran
iz tuzle je. inace je bila i naljepnicama OPC obljepljena. ali sada je ponosni vlasnik poskidao sve plastike i ostavio izduvni sistem kakav jeste pa vise auto ne izgleda ovako
iz tuzle je. inace je bila i naljepnicama OPC obljepljena. ali sada je ponosni vlasnik poskidao sve plastike i ostavio izduvni sistem kakav jeste pa vise auto ne izgleda ovako
Đukina
Ako je ovo...

Ista Vectra (a jeste po tablicama) onda ju je Pikec iz bg pravio,čisto informativno. 
Ja gledam jel Djukina, ne vidim naljepnice, nisam znao da je poskidao. Meni je zao ovih karambolki, s obicnima auto ne izgleda upola ovako, visak su mu bile samo naljepnice i ovaj sank nazad.