Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: my photos
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Odakle je ova Opel Vectra, vidio sam je par puta ovdje u gradu je bila....
Opel vectra je iz Doboja, a ovo je slikano ispred diskoteke "Dzungla" u Doboju,ako se ne varam ...
ovaj kadilak ima dobre fele :D
da vectra je iz doboja
najludji onaj kadett zeleni hehe
Ona lancia integrale i pug 205 su zanimljivi Smile
ja mislim da je ta vectra iz TZ pa je prodata u Doboj mozda. znam da sam je vidjo po TZ i na autopijaci u Ormanici kod Gradačca
ova vectra moze biti osvakud,nisam cekao vlasnika da ga pitam,mozda je dosao samo na bazene u doboj kao i ja

mato19E Wrote:
ova vectra moze biti osvakud,nisam cekao vlasnika da ga pitam,mozda je dosao samo na bazene u doboj kao i ja

Zasto nisi? e jesi i ti neki...

nije iz doboja 100000000000000 sam siguran
iz tuzle je. inace je bila i naljepnicama OPC obljepljena. ali sada je ponosni vlasnik poskidao sve plastike i ostavio izduvni sistem kakav jeste pa vise auto ne izgleda ovako

freekvw1983 Wrote:
iz tuzle je. inace je bila i naljepnicama OPC obljepljena. ali sada je ponosni vlasnik poskidao sve plastike i ostavio izduvni sistem kakav jeste pa vise auto ne izgleda ovako

Đukina Icon_wink Ako je ovo...

Ista Vectra (a jeste po tablicama) onda ju je Pikec iz bg pravio,čisto informativno. Icon_biggrin

Ja gledam jel Djukina, ne vidim naljepnice, nisam znao da je poskidao. Meni je zao ovih karambolki, s obicnima auto ne izgleda upola ovako, visak su mu bile samo naljepnice i ovaj sank nazad.
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13