Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: kupujem svasta
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
eh ovako trazim ovakve stopke kao na slici ili slicne, trazim farove od golfa 4 ili angel eyes za 3, sportski lonac sa ovakve 2 rore, felge kao na slici 15 ili 16" uglavnom da imaju falc raspon sarafa 5x100, sportske opruge i amortizere, pragove uvrnute za golfa 3 sa 4 vrata posto nisam siguran jel isto za 2 i 4...onda mi treba ona plastika sto cuva prednju sajbu, distanceri 5x100, 2 sjedista prednja sparco, konig uglavnom da su sportska i sportske retrovizore....eh ostavite ponude ko sta ima pa da se dogovorimo i nadjemo to mi je potrebno jer je auto raformirano skroz i radi se...
prodajem punicu - nije puno preshla il mjenjam za noviju nokiu Wink

jbg za off topic - dodje ti ko refresh
evo ja svoju djaba dajem samo da je se rijesim pa ako ima zainteresovanih nek se jav..al jbg nije ovo tema vec su mi ove stvari potrene hitno i jos nesh treba mi broj od iska sto radi spojlere ili ako ima jos ko da radi spojlere nek se javi
ima ti Fele sve to
javi se njemu
Mogu ti skoro sve to skontat, poslat cu ti broj na PM pa da se nadjemo i dogovorimo i pokazem sta imam u ponudi. Wink
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13