Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: HelPPP
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
danas se vozim gradom.normalno laganica.odjednom mi pocne blinkat ova zaruljica od grijaca...i tako non stop.ja stanem ugasim auto,ponovo upalim ona opet pocne...auto normalno ide sve,samo malo slabije vuce...ostalo sve OK...inace radi se o golfu 4,TDI...sta je otislo...dali netko moze pomoci...
hvala unaprijed...
smetnje u radu motora

edo_16v Wrote:
smetnje u radu motora

thx care...
jel znas kako to srediti...
mora na dijagnostiku ili sta?

buraz provjeri radi li ti stop svjetlo na ocraviama se pale grijaci kada ode stop prekidac vjerovatno je isto i sa golfom sretno
ma samo stop prekidac na pedali kocnice ili sijalice stop svijetla....nema sta drugo biti...
i meni se ista stvar deshava na peglici Wink

Igor031 Wrote:

edo_16v Wrote:
smetnje u radu motora

thx care...
jel znas kako to srediti...
mora na dijagnostiku ili sta?

neznam, samo znam da pise u vw servisnoj knjizi "smetnje u radu motora" kada blinka lampica od grijaca

Stop-prekidac na papucici kocnice
i jesi li rijesio, sta bi?

GOLFVR6 Wrote:
Stop-prekidac na papucici kocnice

kako to? kakve veze oni imaju? moze li ko objasniti?

meni kad su smetnje u radu motora,upali se EPC lampica,koliko sam ja skonto,tako nekako
OTISLA DIZNA NA KOJOJ JE SENZOR

MOLIO BI NEKOG AKO ZNA GDJE BI MOGAO NACI NEKU POLOVNU TAKVU?

Igor031 Wrote:
danas se vozim gradom.normalno laganica.odjednom mi pocne blinkat ova zaruljica od grijaca...i tako non stop.ja stanem ugasim auto,ponovo upalim ona opet pocne...auto normalno ide sve,samo malo slabije vuce...ostalo sve OK...inace radi se o golfu 4,TDI...sta je otislo...dali netko moze pomoci...
hvala unaprijed...

u mene je tako bilo...jest da je ssangyong musso al et...mozda je i kod tebe isto...otisao mi relej grijaca...150KM...a dosta auta koristi tu lampicu kao upozorenje,znaci novija auta imaju "samodijagnostiku"...i moj ima al nije bilo do toga nego do tog releja...nego ti njega skopacja na dijagnostiku pa ce ti reci...Icon_wink

Izvadiš sijalicu i mirna bosna :D
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13