Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Sretni ja
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
E ovako dogodilo mi se nest sto nisam dozivio pa ima vec pola god palim ja juce svog golfica i na pumpu da tocim dam cenera i reko de dizela (D power hehe lol) i lik poce da sipa kad kao "druye nemoye vise kao 2l i to je to kao PUNje "ja u auto krenem kad kazaljka stvarno van skale u pozitivnom smijeru PUN do cepa.Odmah prodje meni kroz glawu znam dok sam bio u Zivinicama stari mi vozio auto heehe reko NEKA tih 40-50l u kecu 1.6D znaci put oko svijeta i nazad LOL heeh e vala ima i da slikam kazaljku mjeraca pa da stavim na avatar pa da kasnije placem kad potrosim :D jer kakve su cijene vala slabo da cu ja to uskoro opet dozivit

Trozic Wrote:
i ja dam starom auto kad je na rezervi Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen

standard

ja maloprije cvaju nasuo - 9,18 l 4 dana do posla i nazad Wink mjesečno 160 KM samo poso' kuća
ja imam malo manje od pola rezervara, dosta, taman moze mi do nedjelje :D
meni moj stari svoje auto daje jedino kada je na rezervi :-D
i ja redovno sipam po 60 KM u prosjeku svaki drugi dan Smile a nikako da ga napunim do cepa Smile
Moj Huka od tih tvoji 60 marki meni taman za 10-12 dana Smile
Meni moj stari vise i ne da svoje auto...
Cak me i istjero iz garaze... kaze sine ti ces opet nekad promijenit auto a ja necu....
Ja za cvaju 18 litara plina heknem i điram...hehehehehe...

Deyo Wrote:
Hehe Icon_biggrin Sipao i ja juče,bilo 20+ litara od ukupno 45l,i ja sad frajer rekoh do čepa (a imao 50KM Icon_lol) kad ono pređe 45KM,ja rekoh ma stani ti na 50KM Icon_redface Icon_lol

hahaha

ma skinut biciklo s tavana i furat gradom... a o autu vise ne razmisljam. do sad kad god sam doso do kljuceva, auto je bilo na rezervi pa mi valjalo sipat... a ne isplati se vise... jbg...
ja danas napunio za 110km ,pun ,bio sam skoro na rezervi,a u prosjeku non stop punim,svaki 2-3 dan po 20,30
Meni je auto na rezervi ev vec dva dana i bit ce do prvog do plate....
Sreca pa je ekonomican pa necu morat sipatSmile
i u mene je ekonomican da ga upalim i ugasim 5 puta ode 5 litara Smile
heheh jbga kod mene auto rijetko van rezerve ali opet ja s tim se navozam
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13